Categories
2021 August Bro Park Spillforslag

Bro Park 29. August SM-Dag

I fjor ga seks riktige nesten 100.000 kr i V64. Vi tror på en like høy utbetaling eller bedre. Det er ~400.000 kr ekstra i jackpot for seks riktige.

Det har regnet i flere dager i strekk på Bro Park. Vi går ut fra at banen er myk. Hvor myk vet vi ikke enda. Men i hvert fall like myk som den var på Guineas dagen.

Vi har ikke klart å finne noen tydelige bankere til denne dagen. Det er flere jevne løp. Men vi har flere sterke første- og andrevalg.

I første avdeling mener vi 1 Everest Voice har en bedre klasse og velger derfor den som alternativt banker.

I siste avdeling har vi god tro på 4 Quagmire. Den vant for første gang på Bro Park som 2-årig på myk bane. Har vært nærme i år og kommer ut med ganske lav vekt!

De tøffeste og vanskeligste løpene å lese er V64-2 og V64-5. Vi har valgt to hester i hver av de men kunne like godt ha valgt fem eller syv i hver.

Våre valg faller på 11 Thunderboy og 13 Mahalia i V64-2. Førstenevnte fordi den er mye bedre på Bro Park enn Øvrevoll hvor den tydeligvis ikke fikk nok feste. Sistnevnte pga. kval-løpet som var skikkelig bra og på en veldig myk bane, og fordi den er halvsøster til årets 2. plass i Dansk Derby.

I V64-5 gikk vi for 5 Falkor og 9 Good Fortune fordi de er de mest stabile hittil. Førstnevnte har hvilet siden Svenskt Derby og var toer i Svenskt 2000 Guineas etter at den tok mange på oppløpet, og sistnevnte fordi den kom på 3. plass i Dansk Derby, og det resultatet slår de fleste! Begge gode på gress og distansen.

Bro Park 29. August V64Forslag Basert På Analyse
V64-1 Alternativt Bankerforslag1 / 6-2 / 4
V64-2 Åpent Løp (God 1. og 2. valg)11-13 / 2-3-9-4-8
V64-3 Ganske Sikker Avdeling2-10-1-4-8 / 5
V64-4 Sikker Avdeling1-6-7 / 5-4
V64-5 Åpent Løp5-9 / 3-2-11
V64-6 Ganske God Banker Forslag4 / 3 / 6 / 2-7-9
Pris 60 kr. 360 kr.
https://galopptips.eu/spillforslag/2021-08-29-bro-park/

Valg: 1 / 6-2 / 4

Vi velger 1 Everest Voice som alternativt banker fordi den er en klasse bedre enn 2 Ramone og 6 Tante Tove. 4 Silent Night har samme klasse og kan til og med være bedre enn 1 Everest Voice (de har aldri møtt hverandre) men vi tror den vil tape lengder på reisen. Det vil bli kamp om posisjoner inn i svingen, ut av den, og senere på oppløpet.

1 Everest Voice er ikke en 1.400 m spesialist hest. Men den er spesialist på banen og har gode resultater på litt lengre distanse. Myk bane er hverken en fordel eller ulempe. Siden den liker seg i front og har som regel en rask tempo, så har den en god sjanse her. Spesielt med startspor 1 som sikrer den railen. Sist tapte den fordi den var fordi den ble ridd for passiv. Den kommer ut nå, fire kilo lettere og på en bane den liker bedre.

Er kanskje hesten å slå. Den vant på en veldig fin måte, og på en god tid, 13. juni, hvor banen også var myk. De siste 200 m ble løpt på nesten 14,0 hvilket betyr at den hadde en god tempo de første 1.400 m. Den ble dessuten nødt til å ta andre spor i svingen. Den vil spare noen lengder fra startspor 1.

2 Ramone er best på denne distansen. Den er bedre i Sverige enn i Norge. Den 30. juni kom den på andre plass bare 2 lengder bak Duca Di Como. Det er ikke mange som klarer det. I fjor ble den slått på streken i dette løpet av 6 Tante Tove. Banen var da God til Myk. Ut fra det vi vet av hesten, så er den litt dårligere på myk enn god bane. Men, hesten har blitt mye bedre i år sammenlignet med i fjor. Så en god outsider uansett!

3 Mountain har ett løp på Bro Park. Det var i 2000 Guineas hvor den ble slått med 7,5 lengder av 1 Everest Voice. Den var aldri farlig og 1 Everest Voice tok ledelsen fra start til slutt. Taktikken til 3 Mountain har endret seg i år til å ta fronten og det har funket. Men vi tror ikke den er like rask på gress.

4 Silent Night er en god hest for 1.400 m. Den er da bedre på litt lengre distanser. Vant 1000 Guineas, samme dag 1 Everest Voice vant 2000 Guineas. Problemet vi ser er:

  • Den er ikke like god på myk bane som på god bane. “Litt myk” er ikke et problem.
  • Det er første løp siden Dubai i februar.
  • Vil ikke ta fronten under Elione.

For hvor 1 Everest Voice vil alltid ha en god posisjon i løpet, så vil 4 Silent Night måtte kjempe for en god plassering i svingen og så igjen for å finne en god og fri spor på oppløpet.

5 Good Eye har dårlig startspor og er ikke god på myk bane. Den har vunnet på myk bane, men da var det ikke mot raske hester og i tillegg 1.600 m.

6 Tante Tove kommer alltid sterk på slutten. Vant rett før mål i dette løpet i fjor. Da fikk den ingen problemer i reisen mens 2 Ramone kom i kontakt med 8 Lushes Lashes blant annet. 6 Tante Tove kommer fra å komme på 5. plass på Klampenborg som er ganske bra. Ligger på rundt samme nivå som 2 Ramone. Begge er spesialister på denne distansen. Desto dårligere banen er, desto bedre er det for 6 Tante Tove.

7 Pistol har vi aldri hatt inntrykket av at den er en rask hest. Den har også fått sitt nåværende handicap på dirt.

8 Lushes Lashes er ikke så god som i fjor. Har dessuten fått et dårlig startspor.