Categories
2021 Oktober Bro Park Spillforslag

Bro Park 31. oktober

Valg: 4-5-3 / 7-8

2 Tequila Mack ser ut til å være primært en gress hest som sine søskne. Den løper da Ok på dirt og var god nok til å komme på 3. plass sist og være lite slått. Startspor 2 er ideelt for hesten.

3 Fabricio har vunnet på denne distansen tidligere. Den er faktisk ganske god på dirt. Løpet sist er naturlig å bare glemme, den møtte for gode hester og hestens spesialitet er 1.400 – 1.600 m. Kan vinne her og skal være god på en rask bane. Den kom på 2. plass i et Silverhandicap i mai i fjor.
Er den i form, som vi mener den burde på denne tiden av året, så har den en god sjanse til å vinne her.

4 Bearded Lady er hesten vi liker mest i løpet. Hesten å slå. Den har møtt gode hester og skal ut fra avstamningen være bedre på dirt. Den løp i Svenskt 1000 Guineas. Basert på formen den har vist, rytteren, og underlag, så ser det bra ut.

5 Arabianranta var skuffende dårlig sist. Viste ingenting før, under eller etter svingen. Så ut som en stor pony. Men kanskje den trengte et løp for å komme i gang. Dette er den beste hesten i feltet. Kan og burde vinne om den er i form. Rytteren kjenner hesten godt. Avhengig om hesten er i form.

6 Hootenanny hadde ingenting å vise på oppløpet sist. Hesten likte tydeligvis ikke det høye tempoet. Tempoet blir litt saktere i dette løpet men den kommer ut med 59 kg, som er veldig mye. Oversetter vi 8 kg i tid blir hesten 2 sek saktere enn når den vant. Altså ~1.41,- på 1.600 m, og det er ikke bra nok til å vinne dette løpet. Med det sagt, så kom 6 Hootenanny på 4. plass i et Bronsehandicap i november i fjor hvor den kom i mål på 1.39,6 med 61 kg. Vinneren på handicap 76 vant på 1.38,4 med 66 kg.

7 Clapper har hatt dårlig startspor gang på gang. Endelig fikk den et ok startspor sist og rail og det ble en 3. plass mot hester i handicap 70. Den avsluttet fint og hadde nok trengt 200 m mer. Det er akkurat det den får her. Den møter da litt bedre hester, men med 53,5 kg. God vinner sjanse. Den har ventet lenge på en sjanse som dette.

8 Jesse The Body vant i desember i fjor på 1.40,9 fra handicap 66. Det hadde tilsvart en 4. plass i et silverhandicap samme dag. Banen var relativt rask den dagen og 8 Jesse The Body tok fronten fra startspor 1 og så seg aldri tilbake. Den løp faktisk veldig bra på dirt og etter det vi kan se så forsvarer hesten sin handicap. Kan vinne men startsporet er tricky. I november 2019 så vant den faktisk også på Bro Park, samme distanse.

9 Malakai økte sitt handicap på distanser over 2.000 m. Den har en 4. plass på 1.600 m hvor den kom på 1.39,9. Det var i et Silverhandicap i juli i fjor. 1.600 m er ikke hestens beste distanse men den er ikke dårlig på den heller. Det ser vanskelig ut men ikke umulig.