Categories
2021 Oktober Bro Park Spillforslag

Bro Park 31. oktober

5 Plantstepsdream burde vinne men på denne tiden av året så kan hester plutselig falle i form. Temperaturen har mye å si. Noen hester er ikke seg selv om det er for kaldt eller varmt. Så vi tørr ikke å sette 5 Plantstepsdream alene. Er 1 One Star frisk, etter en ganske lang periode som syk, så fortjener den en sjanse her. Den er rask fra start og med 52 kg så kan den faktisk utfordre en 5 Plantstepsdream med 63 kg.

Ellers betyr det at Jacob sitter på 4 Auenfurst at vi ikke føler oss sikre på å velge kun 2 Espen Hill og 3 Gold Tyranny i V64-1.

1 Mogsy forventer vel de fleste at skal vinne, men banen er ikke så rask som når den vant. Vi har sjekket været og det har ikke regnet. Det kommer litt små regn i morgen, men etter 1 Mogsy sitt løp. En saktere bane betyr at det er tettere mellom hester, og i mål. Vi kan se for oss at den taper, og vi har valgt to andre gode og raske hester som kan vinne.

Bro Park 31. oktober V64Forslag Basert På Analyse
V64-1 Sikker Avdeling3-2-4
V64-2 Ganske Sikker Avdeling5-1 / 3
V64-3 Ganske Sikker Avdeling1-7-3 / 5
V64-4 Løpet med overraskelser (Vi har dem)2-3-7-6 / 10
V64-5 Åpent Løp (verdt med flere hester)4-5-3 / 7-8
V64-6 Veldig Veldig Åpent Løp10-1 / 11-4 / 8-7
Pris 432 kr.

Valg: 3-2-4

Dette løpet er vrien å velge riktig. Det ingenting som peker på at noen av hestene er en sikker vinner. Hadde Jacob ridd 3 Gold Tyranny hadde vi hatt den som en sterk førstevalg men han rir 4 Auenfurst i stedet. Og om han hadde ridd 3 Gold Tyranny så hadde vi hatt 2 Espen Hill som en sterk outsider fordi den ble slått med 1 lengde sist, etter å ha blitt slått “strategisk”. Den endte i en posisjon på oppløpet, bak og mellom vinneren Suspicious Mind og andre plassen 3 Gold Tyranny, uten sjanse til å hverken søke seg innover eller utover i banen. Både hesten og rytteren var oppgitt. Så langt fra et sikker valg.

4 Auenfurst kan ha 2.100 m som sin beste distanse. Det er fortsatt usikker hva hesten kan oppnå ut fra det vi har sett. Vinnertiden på Klampenborg var forferdelig men den vant sikkert. Da er det bare positivt at den sparte krefter på seieren, krefter han kan bruke i dette løpet. Husk at den trener på dirt. Faren Soldier Hollow var spesialist fra middelsdistanse til 2.000 m, og moren har hatt avkom med god Listed nivå på disse distansene.

Så vi tror det sikreste er å spille alle tre, både 2 Espen Hill, 3 Gold Tyranny og 4 Auenfurst. Hvorfor 2 Espen Hill når den ble slått med så mange lengder i fjor i dette samme løpet? Fordi den tok fronten i Jazz Explosion sin tempo, fra spor 2!! Det var en strategisk suicide og ikke rart at den ble slått. Dessuten så er 2 Espen Hill i stigende form! I dette løpet vil nok enten 5 King Cole ta fronten eller 3 Gold Tyranny. It’s going to be a bloodbath.

Vi tror ikke 5 King Cole er god nok til å vinne, uansett hvor sakte eller rask tempoet blir. Dette basert på tidligere prestasjoner hvor den har måttet slite til å vinne.

1 Castashadow derimot tror vi faktisk er god nok til å vinne, men i et handicap. Her får den ingen lettelse.

Det er 3 Gold Tyranny sitt løp å tape, det er 2 Espen Hill sitt løp å vinne og ikke bli strategisk utspilt, og det er 4 Auenfurst sitt løp å stjele.