Categories
2021 November jægersro Spillforslag

Jægersro 7. november

Vi går ut fra at banen er god. Men det er mulig den er litt rask. Det regner fra sent på lørdag til tidlig på søndag.

Jægersro 7. november V64Forslag Basert På Analyse
V64-1 Ganske Sikker Avdeling (Sikker)7-3 / 6-2-5 / 4
V64-2 Sikker Avdeling (Tricky Løp For “Marta”)4-6
V64-3 Ganske Sikker Avdeling6 / 1 / 2
V64-4 Veldig Åpent Løp (Verdt Med Flere)4-5-2-1-6 / 7 / Alle 7 Hester
V64-5 Ganske Jevnt Løp3-8-5 / 2-6-7-4
V64-61-3-2 / 5-6-7-9
Pris 180 kr.

Valg: 7-3 / 6-2-5 / 4

1 Powerpoint byttet trener til Vanja Sandrup i august. Den var ikke langt slått sist men var aldri i en posisjon til å vinne. Sammenligner vi tiden med 7 Sir Macken som løp samme dag, så er 1 Powerpoint sin prestasjon ikke bra i det hele tatt. Den har ikke løpt bra på dirt siden 2019, hvor den kom på 5. plass i løpet Marta tar del i. Står ikke bra til.

2 Guidetti likte vi hvor bra den så ut sist. Annie kjenner hesten best og det var en tydelig forskjell mellom prestasjonen til hesten fra 10. oktober til 24. oktober. Distansen skal faktisk passe bedre denne gangen men den har bedre resultater på 2.200 m. Står egentlig ganske jevnt med 6 Kissnfly. Vi liker den fordi den slo 5 Stella Grande sist og fordi Evelina vant med den på 2.39,5 med 63 kg. Det betyr at denne hesten har mer å gå på.

3 Inviting Rose er outsideren i løpet. Vi hadde god tro på den sist hvor den til slutt viste ingenting. Kommer ut med “S” for å skjerpe seg og på en distanse avstamningen tilsier den skal være best på. En ny bane som dette kan være akkurat det hesten trenger. Husk at dette er en 3-årig hest, som sent på sesongen står ganske lavt i handicap og kommer ut med 53 kg. Vekten spesielt er en liten fordel på denne distansen. Burde ha en god sjanse. Men hesten har sviktet tidligere. Vi nevner Loki som et eksempel på en Bro Park dirt hest som gjør det bra på Jægersro, den slo 5 Stella Grande, og 6 Kissnfly i august.

4 Philiango står egentlig ikke så bra til i dette løpet. Ja, den har gode resultater, men den har gått opp 8 kg i handicap på gress! Men, den har faktisk slått hester som 6 Kissnfly og ellers hester på handicap <70. Den har da gjort det med vekt tilsvarende midt i handicap 60. Den kommer ut med 64 kg her, som vi mener er mye. Hver 4 kg på denne distansen er minst 1 sek ekstra. Den har slått 6 Kissnfly med en mindre margin tidligere, men også hvor de var nørme i vekt. Den gir fra seg 10 kg til sistnevnte, og 7 kg til 2 Guidetti som vi mener er for mye. Har ellers aldri slått handicap 70+ hester med lik vekt som 7 Sir Macken. Dessuten så har den hatt gode resultater i amatør løp. Kanskje verdt om man spiller flere hester, basert på den gode formen hesten har.

5 Stella Grande vant lett nest sist. Ble slått av en bedre hest sist med vekt fordelingen. Det er mye jevnere denne gangen, siden den kommer 2 kg lettere. 5 Stella Grande er faktisk på linje som 6 Kissnfly, og dette kan vi faktisk bekrefte med seiers marginalen til 2 Guidetti. Alle tre er “like gode” og den med best løp eller som liker banen er først.

6 Kissnfly har som vi har nevnt ovenfor, lik sjanse som 2 Guidetti og 5 Stella Grande. Alle tre kommer ut med lavere vekt enn løpet før og av de er kanskje 6 Kissnfly best med lavere vekt, dette basert på tidligere prestasjoner. Den har både 2. og 3. plasser i Bronsehandicap løp med denne vekten.

7 Sir Macken er hesten å slå. Fra løpene til 6 Kissnfly hvor den kommer ut med lav vekt, har vi sett at hestene som vinner Bronsehandicap på denne distansen, er de med vekt på over 60 kg, altså hester med en handicap >70, hvor ellers 6 Kissnfly har vært ganske nærme, ofte. Seierstiden til 7 Sir Macken er bra. Det er den hesten som har hatt den tøffeste motstanden og basert på seieren sist sp er den i form.

8 Chizonwheels skjønner vi ikke hva den gjør ut på denne distansen igjen. Den har prøvd seg to ganger tidligire, og på middelsdistanse også. Den er ikke god på distanser som ikke er sprint! Sjekker vi avstamningen, ser vi at moren var en ren sprinter. Andre moren var også best på sprinter distanser. Helsinki er en veldig all round hingst som får gode avkom på distanser fra sprinter til stayer distanser. Ut fra hestens prestasjoner, så tror vi ikke på at den er en stayer og vi synes derfor at den har en dårlig sjanse her.