Categories
2022-04-April jægersro Spillforslag

Jægersro 24.april

Få hester i hver løp og det gjør dagen tricky. De som tar fronten vil ha en naturlig fordel så lenge de står distansen, siden pisk ikke kan brukes.

Det er to store favoritter som burde vinne.

Den første er 3 Plantstepsdream i V64-5 i Listed løpet. Den slo gode Duca Di Como i fjor på 1.37,9 og viser sitt beste fra front. Startsporet er ideelt.

Den andre er 4 El Guanche i V64-6 som kommer fra Dubai og burde være i form. Vant på under 0,59 sek i fjor på distansen og lynrask fra start når den ikke misser starten.

Av de to burde 3 Plantstepsdream være den sikreste. Så lenge den sikrer fronten “burde” den vinne, og hester som er meldt i Pramms, som er gode, pleier å være i form, og vinne dette løpet.

Vi tror 3 Gulfstream Tiger kan overraske på avslutningen. Den var hovedutfordreren til Nocentsinkentucky i 3-års sesongen og har fått mye hviletid. Vant også på en meget god tid på 1.000 m i fjor, har god startspor, og får noen kilo fra favoritten.

Jægersro 24. april V64 (Liten JACKPOT)Forslag Basert På Analyse
V64-13-2 / 4
V64-2 Veldig Jevnt Løp5-1-3-6-2
V64-3 Sterk Favoritt (Sikker med to)4-1 / 8-7
V64-4 Ganske Sikker Avdeling7-5 / 2 / 4
V64-5 “Burde” Vinne3 / 4-5 / 1-7-6
V64-6 Ganske Sikker Avdeling4-3 / 1-5
Pris 80 kr. 540 kr.

Valg: 3-2 / 4


Her skal 3 Fast Forward være favoritt men den har ikke sterke nok tider på distansen. Vi tror både 2 Ramzes og 4 Civilon har en god sjanse med det perfekte løpet. Sistnevnte var urutinert i fjor og klarte ikke å vise sitt beste. 2 Ramzes holdt tilbake krefter tidlig i løpet sist. Det kan holde til seier uten stopp. Vi hadde ikke noen mind blowing 2-årig sprinter i fjor.


1 Röde Baronen er ikke 1.200 m spesialist


2 Ramzes viste ikke sitt 100 % når den vant sist. Her spår vi at den kommer til å få fronten gratis og hvis den ikke blir stoppet opp underveis så tror vi faktisk at den har vinnersjanse. Tiden den vant på er ikke overbevisende, måten den avsluttet er det ikke heller, men den får 4 kg av 3 Fast Forward som ikke har løp i kroppen. Det kan vise seg å være nok.


3 Fast Forward er velfortjent favoritt. Det er bare å se bort fra tiden den vant på 7. nov. i fjor, Valmir stoppet hesten. Den kunne ha vunnet med minst 5 lengder uten og bli bedt om.
Her er problemet med hesten:
– Årets første løp
– Til tross for at den slo importerte hester og gjorde det overbevisende, så vant den fortsatt på 1.14,. tid. En hest uten motstander i sitt årgang er en hest som Nocentsinkentucky, som vant med 18 lengder på 1.13,0 i sin debut og senere med 5 lengder1.13,5; 14 lengder1.13,7; 7,5 lengder1.12,4.

3 Fast Forward er ikke på det nivået, faktisk langt i fra. Det betyr, at den er langt fra en sikker vinner og vi velger derfor flere i dette løpet.


4 Civilon avsluttet bra i sine to siste start. Den kommer ut med samme vekt som 2 Ramzes, og 4 kg lettere enn 3 Fast Forward. 4 Civilon løp faktisk mot gode Steinar, og var ganske langt framme til den begynte å skifte på bena. En veldig vanskelig hest å kontrollere. På sine to siste start så kastet den seg sterk mot innsiden og tapte flere lengder. Med litt utvikling i vinter så kan vi se for oss at den kan vinne her.


5 Never Pass Me har pedigree til å vinne. Hester etter No Nay Never er dyre og er best som sprintere. Men den har vært på Jægersro tidligere og vi så ikke mye speed på hesten. Tiden den vant på Klampenbort så ikke så bra ut heller, til tross for at den vant med 8 lengder. Vi kan ikke utelukke at den kan ha utviklet seg, og at den egentlig kan vinne, men vi tviler sterkt på det.