Categories
2022-05-Mai Bro Park Spillforslag

Bro Park 4. mai

Valg: 1-10 / 7-8-2

1 Swinging Of Venice er en klar første valg. Vant på en god tid og går ned 8 kg. Den har dessuten vunnet mange løp sammen med Ulrika. Topp sjanse.

2 Warwick Avenue var ikke så dårlig sist. Den tok en vel forjent 2. plass. Den vant et gullhandikap i august i fjor med 52 kg, 3,5 lengder foran 8 Ocean Side (60 kg) så den har en ok sjanse her. Spørsmålet er hvor mye de ekstra 4 kg den bærer vil hindre den. Vi er litt usikre rundt det. Ser vi kun på vekt, skal den i teorien bli slått av 7 Victor Kalejs denne gangen.

3 Lady Of Jazz viste ingenting sist. Vi vet ikke hvordan vi skal forholde oss til det. Den har da tidligere aldri slått tilbake med seier etter et dårlig løp. 7 Victor Kalejs så mye sterkere ut.

4 Quagmire mener vi møter for gode hester. Den står på sitt maks handikaptall og er 7 kg høyere enn i april i fjor!

5 Archimedes Face så ikke ut til å være i form sist. Den ble ridd passiv men den klarte ikke å vise noe når den ble presset senere. Mulig den ikke liker Bro Park. Den er dessuten 4-år. Mye som teller negativt.

6 Manassas er en gress hest. Det beste den har på banen er en 3. plass fra 2018 mot dårlige hester.

7 Victor Kalejs står bra til med vekten. Slet med å hente inn igjen 2 Warwick Avenue men lå for langt bak. Med løp i kroppen og litt mer aggresiv taktikk så burde den ha en bedre sjanse. Merk at den kommer ut med Saueskinn Blinkers (S). Det vil sikkert telle positivt.

8 Ocean Side har som vane å prestere bedre med ett løp i kroppen! Står bra i handikap og er vant til å løpe med 65 kg. God sjanse. 2.350 m passer også hesten bedre enn de 2.100 m sist.

9 Arabianranta er ikke i form.

10 The Flamingoway løp mot 8 Ocean Side 5. mai i fjor og ble slått med lite. Den står 4 kg bedre og er ett år gammel! Faktisk så har den blitt 5-år og det er da hester er farligst! Er den i form kan den vinne. Hesten liker seg på distansen. God sjanse.

11 House In Order har bare vunnet én gang på distansen. Det vara i 2018 og mot handikap ~70 hester. Har tidligere blitt slått av 1 Swinging Of Venice, og sistnevnte er i toppform.