Categories
2022-05-Mai Bro Park Spillforslag

Bro Park 4. mai

Vi synes løpene er vanskelig i dag. Vi liker flere debutanter og unge hester fordi hestene de løper mot magler å vise noe overbevisende.

Program

Bro Park 4. mai V4Forslag Basert På Analyse
V4-18-2 / 6 / 3-7 / 1
V4-25 / 2-6 / 7-1
V4-3 Jevnt/Åpent Løp2-8 / 3-7 / 1-4
V4-41-10 / 7-8-2
Pris 16 kr. 360 kr
Bro Park 4. mai V5Forslag Basert På Analyse
V5-11-10 / 7-8-2
V5-24-7 / Jevnt
V5-32 / 1 / —
V5-4Pass / Gress
V5-5Pass / Gress
Pris — kr.

Valg: 8-2 / 6 / 3-7 / 1

1 Innana Sacc ble strøket sist. Den er kanskje ikke i form, det har bare gått én uke. Den var ikke så god i fjor på 1.600 m. Men om den var syk allerede 10. april så har det gått nok tid til at den kan vise noe. Svak outsider.

2 Muraki misset starten sist. Den løp fantastisk etter det og den burde i det minste ha kjempet om seieren. Startspor 2 er bra og med innsatsen sist så blir vi ikke overrasket om den leder hele veien. Den skal ikke ha noen problem med 1.600 m. God sjanse.

3 Bearwinner kommer ut med Blinkers (B). Vi tror det kommer til å hjelpe. Den kommer også fra en god familie og var ikke langt slått sist. Vi likte innsatsen av hesten sist. Den var treg fra start og det kostet den løpet. Ble nædt til å bremse et par ganger. Vi tror den kommer ut med Blinkers fordi taktikken er å prøve seg i front. Men vi tror ikke den klarer det med 2 Muraki på innsiden. Uansett, en Ok sjanse.

4 Firefly var ikke god i kval-løpet. Den så ikke klar ut.

5 Rhodium Star løp ganske greit i kval-løpet. Den hadde en fin avslutning og løp uten å trenge motivasjon/pisk. Men vi likte desverre mye bedre 8 Pie In The Sky som kvalifiserte med den.

6 Mojave Ghost liker vi avstamningen til. Den er ut av Liebling som var en veldig god hoppe på 1.600 m. Vi likte kval-løpet til hesten fordi den var treg fra start, tok en vid sving, og løpte fortsatt på tempoet til de to andre i løpet. Banen var den dagen tung også, så det at kval-tiden var svak har lite å si. Den her kan faktisk overraske. Outsider.

7 Movere hadde vi litt tro på forrige uke. Vi trodde den kunne være på nivå med Vila Nova og Farhh Out. Nå kommer den ut med Blinkers (B) og Jacob som er en topp rytter. Fra galoppdomstolens rapport har vi at hesten faktisk mistet en framsko. Hvis den mistet den de første 200 m så skjønner vi det svake resultatet sist. Den har et bedre startspor denne gangen. Svak outsider.

8 Pie In Th Sky var fantastisk i kval-løpet. Den får 3 kg lettelse pga. lærlingen og det gjør at hesten har enda bedre sjanser til å vinne. Startspor 8 er ikke så bra men hesten så ut til å like seg i front i kvalløpet så da slipper den å tape lengder i svingen. Moren til hesten var en dirt hest på over handikap 80. Veldig god sjanse!