Categories
2022-06-juni Klampenborg Spillforslag

Klampenborg 4. juni

Valg: 5 / 3-1-6


Et mer åpent løp enn den burde være. Dette fordi banen er litt myk. Oliver Wilson rir ikke mye for Francisco Castro heller så vi er litt usikre om dette er faktisk stallens beste hest. Det var tross alt Carlos Lopez som vant med Red Hunting Hawk og eier fargene til 5 Nom De Plume.

På myk bane synes vi 3 Sapper burde ha en bedre sjanse enn vanlig til å slå 5 Nom De Plume. Det er lite som separerer dem.

Ellers har 6 No Nay Naughty klasse avstamning. Den er rask fra start og har beste startspor!


1 Maid er rask fra start. Men vi vet ikke om den er rask nok til å vinne et løp på 650 m. Det positive er at den får mange kilo fra den beste hesten i feltet, som er 5 Nom De Plume, og 2 kg av de fleste andre. Vi tror 6 Nom De Plume er raskere, men vi vet ikke. Vi vet at hesten er en 1.000 m hest. Men vi vet ikke om den er god på gress. Dette er første gang den prøves på dette underlaget. Men moren til hesten var en ren sprinter, og god på dirt som på gress!! Outsider

2 Hall Of Fame var mesteren på denne distansen noen år siden. 5 Nom De Plume tok over for den. I fjor løp den lite og prøvde seg uten Blinkers. Den tapte løpet i de første 200 m. Alt indikerer at den ikke skal være god nok her. Men hesten har byttet eier og trener siden sist. Ny jockey også. Kan være en outsider.

3 Sapper var overraskende god i juli i fjor, 5 Nom De Plume var bare bedre. Banen er litt mykere enn den var i fjor når den tapte for 5 Nom De Plume og siden den vant på bløt bane i Tyskland i fjor så kan det være nok for å snu det til seier. Står i tillegg 4 kg bedre enn den gangen!

4 Thatsthefinest synes vi ikke er rask nok. Vi kan ta feil. Vi har da sett at den har hittil vært bedre på dirt. 3 løp på gress, alle dårlige.

5 Nom De Plume er hesten å slå. Skal være topp trent og er en gress hest. Så ikke tenk på de svake resultatene på Jægersro og dirt. Hesten skal være på topp! Topp sjanse.

6 No Nay Naughty er ikke en dirt hest. Til tross for det så slo den Reunion Island på dirt i fjor. Men sistnevnte er egentlig ikke en dirt hest heller. Hesten har løpt to ganger på Klampenborg tidligere og gjort topp løp! Dette er en topp hest for gress. Den har en halvbror som er Black Type på sprinter distanser. En outsider. Og startsporet er den beste av alle. Kan være verdt å ha med.