Categories
2022-06-juni Klampenborg Spillforslag

Klampenborg 4. juni

Program

Myk bane! Husk.

Klampenborg 4. juni V4Forslag Basert På Analyse
V4-1 Sikker med fire hester1-4 / 2-5
V4-2 Jevnt løp5 / 3-1-6
V4-3 Ganske Sikker Avdeling (3 hester)3 / 2-1 / 5 / 6-9-4
V4-410 / 6-5-12 / 8-1-7
Pris 4 kr. 384 kr 672 kr

Valg: 1-4 / 2-5


Vi liker 5 Cliffhanger. Den så bra i Århus sist men når vi sjekket tiden så var vi litt skuffet. Den var 4 sek saktere i mål sammenlignet med Hongkong Yob som er handikap 78.

Basert på tid og vekt, så står 1 Sea Storm best til i løpet. Om vekt forskjellene har lite å si så burde 4 Solitaire være best. Begge disse to hestene burde være bedre på 2.400 m.

Grunnen til at vi ikke setter 2 Cheval Mouton først er fordi tiden den kom i mål på ikke var god nok. Den hadde ikke hentet de fire lengdene den tapte med, om løper var 200 lengre. Det kan hende hesten vinner lett. Men den er lite pålitelig.

Det sikreste er å spille disse fire hestene er. Ingen av de har bevist hittil, at de er mye bedre enn resten. Men alle kan være gode nok. Hvor 2 Cheval Mouton “kan være” 2-3 klasser bedre enn alle.

(Dette er da basert på tidene i programmet, som er lite pålitelige)

(Om vi ser kun på løpene, ikke tidene, så er løpet mellom 2 Cheval Mouton, som burde være best om den løper uten problemer, og 5 Cliffhanger)


1 Sea Storm vet vi lite om. Vi hadde da tro på den på stayer distanser i fjor, hvor den ikke viste nok. Med den den viste sist så kan den vinne dette løpet. Gåren halv kilo ned mens 4 Solitaire går 3 kg opp når det var bare en halv lengde mellom dem i mål.

2 Cheval Mouton sin tid i løpet sist var ikke så bra. 4 Solitaire løp samme dag og kom i mål 2 sek raskere. Men, 2 Cheval Mouton er helbror til Suspicious Mind som er spesialist på banen og på 2.400 m. 1.800 m er også for kort. Med litt utvikling så kan den vinne, men dette er ikke hesten å slå.

3 Flying Emoji sin mor var en handikap 70+ hest. 3 Flying Emoji har en halvsøsken som er bedre på miler distanser.

4 Solitaire mener vi er hesten å slå. Den har de beste tidene hittil. Vektmessig står den ikke best, men vi er sikre på at distansen passer mye bedre enn sist. Den er tross alt en Galileo avkom halvsøster til Norsk Derby vinner Out Last Summer. Den kan ha trengt tid til å utvikle seg og burde være bedre nå som 4-åring.

5 Cliffhanger er en hest vi har litt forhåpninger til i år. Den er helbror til Efesos som vant Scandinavian Open Championship Gr.3 på Klampenborg og var spesialist på stayer distanser. Så avstamningen er nesten like bra som 2 Cheval Mouton.

6 Red Impact sin mor var en miler hest. Den møtte gode hester i fjor men kunne ha vist mer. Kanskje en outsider til 3. plass. Vi liker rytter valget.

7 Mychaparral blir ridd av stallens første jockey. Den kommer ut for første gang med S-Blinkers. Moren til hesten har flere avkom over handikap 70. Desverre så har ingen av de vært gode på stayer distanse.

8 Si Senora sin mor var halvsøster til Fuego som var en handikap 60+ hest. Fuego likte stayer distanser. 8 Si Senora sin far har gode avkom på stayer distanser. Vi kan ikke si med sikkerhet at den ikke er god nok siden løpene den var med gikk på bløt bane. Burde ikke være så god.