Categories
2022-06-juni Øvrevoll Spillforslag

Øvrevoll 16. juni

Program

Baneforhold: God 5.0

Vår banker forslag er 8 Samara Bay i amatørløpet, V65-3. Den burde vinne til tross for den høye vekten. Men et amatør løp er et amatør løp.

Ellers har History Hill, Prince Of Fjords og Quentino/Khurshed gode sjanser.

Våre beste outsidere mener vi er Killer Queen, Chef La Adare, Penny Lane og Royal Ambition.

Øvrevoll 16. juni V65Forslag Basert På Analyse
V65-1 (Sikker Med Fire)1-4 / 7-6 / 3-5
V65-2 (Sikker Avdeling)2-1-4 / 5-6
V65-3 Banker Forslag8 / 4-11-9 / 10-1-2-3
V65-4 God Sjanse2 / 3-6 / 1-4
V65-5 Veldig Jevnt Løp6-4 / 2-3-5
V65-6 Veldig Jevnt Løp2-3 / 1-6-7
Pris 24 kr. 900 kr.

Valg: 1-4 / 7-6 / 3-5


Her vil 4 Punktum Finale ta fronten. Ikke så langt tilbake burde 7 Machine Gun og 3 Golders Green ligge. Om ikke 6 Warren Road ikke misser starten så kommer den til å ligge innimellom disse. På oppløpet vil 1 Killer Queen og 6 Warren Road angripe sterkt bakfra mens 7 Machine Gun vil prøve å plassere seg ved siden av 4 Punktum Finale før siste 200 m. Om sistnevnte fortsatt har noen lengder til resten når det er 200 m igjen så vil det være vanskelig for den å bli tatt. Vi tror i så fall at bare 1 Killer Queen har en sjanse. Forhåpentligvis så er den ikke mer enn 1 lengde bak når det er 200 m igjen. Men det er vanskelig å si.


1 Killer Queen møter veldig dårlige hester her. Kommer fra å bli slått med bare 6 lengder av en god hest som Semper Fi på denne distansen, og hvor den lå nest sist med mange lengder inn i oppløpet. Det er ganske bra. Kommer i tillegg ut med Fleksible Blinkers sånn at den er enda bedre på oppløpet. Hesten er dessuten etter Giant Sandman som var en spesialist på 1.370 m gress. Burde ha en veldig god sjanse til tross for vekten. Moren til hesten var også en gress hest i sin tid.

2 Oliver er en dirt hest. Vi tror ikke den gjør noe bra her. Det beste den har på gress er en 3. plass på 1.730 m i et amatør løp.

3 Golders Green har sett litt svak ut i år. Vi lurer på om den er skadet eller noe lignende. Den blir sliten mot slutten og klarer ikke avslutte løpene på bra sett, kanskje luftveisproblemer? Har da til tross for det stabile prestasjoner. En outsider om alt er bra med hesten. Men det har ikke sett sånn ut hittil.

4 Punktum Finale er god på denne distansen på gress. Har vunnet et par løp faktisk. 52 kg er ideelt for hesten og Alan kjenner hesten vel. Vi tror han har en god sjanse til å vinne sitt første løp i år. Om alt går som det skal, så vil den klare en tid på ~1.22,-.

5 Lyanna Tg har sett ut som en dirt hest hittil. Den viste ikke mye på gress sist.Rytteren har slitt noe i løpene men har vunnet til tross for det. Vektmessig så står den perfekt til. Men etter det vi har sett hittil, så er ikke hesten god nok, i hvert fall på gress. Men er faktisk verdt en outsider sjanse fordi den er 3 år og har tidligere vært rask fra start. Hesten er ung, og kanskje viser den et helt annen side av seg selv med bare 53,5 kg!

6 Warren Road har misset starten flere ganger allerede. De prøvde med Fleksible Blinkers, så uten, og nå med Blinkers. Vektmessig så står den bra til. Den kom sterkt på slutten nest sist på Øvrevoll, så den takler banen. Den er også best på gress. Har en Ok sjanse om den ikke mister for mange lengder fra start.

7 Machine Gun viste sist hvor god den var på gress. Vi mener faktisk at denne hesten skal være bedre på gress enn dirt. Ble desverre slått av en hest som sto for tur til seier, og som hadde gått mye ned i handikap. I dag slipper den å møte tøffe konkurrenter. Vi er da litt bekymret for distansen. Distansen skal i utgangspunktet være perfekt, men dette er første gang den kommer ut på den.