Categories
Gøteborg Juni 2021 Spillforslag

Gøteborg 27. Juni

Valg: 6 / 8-1-9

1 Scytale skal ut på en distanse som er for kort. Er ellers den beste hesten i feltet. Reagerte sent sist på Øvrevoll og det var ikke mulig å bruke pisk. Kan være en outsider her med riktig løp. Har tross alt en hint av sprinter avstamning. Mer av en miler da.

2 Ls Amaretto var dårlig sist. Så ut som den ble krasjet i svingen. Misset også starten og ble speedet noen sekunder etter det til å ta fronten, den ikke fikk. Etter det så ble den kraskje i svingen og i stedet for å være i posisjon 1-2-3, så endte den rundt 6-7 lengder bak lederen, 3. sist. Viste ikke noe de siste 400 m. Kan ha vært skadet. Men vi ser ikke noe stjerne avstamning uansett. Moren var en sprinter.
Fra kval-løpet så ser den ut som en frontrunner.

3 Menada er etter Verde mar, så den burde være bedre på lengre distanser og dirt. Moren var ikke noen spesielt god hoppe.

5 Miss Mambo er handicap 57! Har ok løp fra Klampenborg men tiden og handicappen lyver ikke.

6 Black Power ha en halvbror som var ganske god som sprinter tidlig i karrieren som oppnådde over handicap 100 og kom på 2. plass i en Listed løp over 1.400 m i Irland. Faren var en høy klasse sprinter med en 2. plass i en Gr.1 løp på Ascot. Vi tror hesten vil sette pris på både gress og sprinter distanse!! Er nok hesten å slå i dette løpet.

7 Bright Angel ser vi ikke mye av. Moren nådde så vidt handicap 70 tidlig i karrieren. Avstamningen indikerer ikke sprinter hest. Resultatene er heller ikke gode.

8 Twilly er en speedig lille hest. Den liker railen men får den neppe her. Hesten liker også å komme bakfra. Har en 2. plass over 900 m på Øvrevoll. Kjemper også helt mot slutten. Har møtt veldig gode hester tidligere og ikke vært slått med mange lengder. Har Ok sjanse.

9 Quic Tj var overspilt sist. Vi så ikke at den var mye av en sprinter. Gress vil derimot passe hesten bedre. Moren vant et løp verdt 200.000 kr som 2-årig. Kan være en overraskelse. Outsider. Har da veldig lav handicap, men den er 3-år så kan overraske med litt utvikling.

10 Mouli Princessrose er en dirt hest som ikke er en sprinter. Er også 4-år.