Categories
Bro Park Juni 2021 Spillforslag

Bro Park 30. Juni

Vanskelig løpsdag. Vi har valgt hester med antakelsen av at banen kommer til å være god.

Vi tror det er lite sjanse for at Duca Di Como taper men har valgt noen få som faktisk har en sjanse for å slå den.

I V4-1 har vi valgt de raskeste som samtidig har målt seg mot de beste sprinterne i Skandinavia.

i V4-2 kan i utganspunktet hvem som helst vinne. De som har vært ute på distanse og underlag har ikke vist nok til å være overbevisende. Det er ikke alltid de fra Jægersro presterer bra på Bro Park heller. Men vi valgte de som vi mener har vært raskest og har mest potensial!

Vi mener at V4-3 er en ganske sikker avdeling. 9 Lady Of Jazz er den vi er mest redd for hvis det skulle vise den ligner på Espen Hill!! Vi tror uansett at både 2 Sankt Peder og 3 Xit er bedre på distansen!

V5 spillet er kjempevanskelig. Det er ikke rart om hvem som helst vinner i V5-1 og V5-2 men vi tror vi har valgt de beste i V5-3. Den distansen er tricky!

Bro Park 30. Juni V4
V4-19-2 / 7
V4-28-11-2 / 14-3-4
V4-3 Burde Være en Sikker Avdeling3-2 / 9 / 8
V4-4 Avhengig av rytter1 / 6-2-4 / 5-10-3
Pris 24kr. 108kr. 432kr.
Bro Park 30. Juni V5
V5-1 Åpent Løp10-6 / 4-7 / 11
V5-2 Veldig Åpent Løp7 / 11-4-5-13 / 2-3-9-8
V5-3 Ganske Sikker Avdeling8-11-5-2
V5-44-8 / 1-2-9
V5-52-3-6
Pris 48kr.

Valg: 9-2 / 7

Her er det to hester å slå. Spesialisten på banen, som vi betrakter som vår andre valg, 2 Houston Heat, og 9 Dardenne, som kom på 4. plass i Zawawi Cup i fjor, 3 lengder bak I Kirk og halv lengde bak Breakdancer og Mystic Town.

Outsideren mener vi er 7 Rapidash. Kahlil sin hest har sprinter egenskaper. Den kom som en sprinter fra England og har en sprinter mor og en sprinter far!! Den har dessuten en 4. plass på dirt over 1.200 m fra England. Den bærer 55 kg, som vi mener er innenfor.

2 Houston Heat er hjemmehesten i løpet. Den har flest gode løp på bane og distanse. Den er ofte best, og vinner over 1.000 m og 1.200 m fra en posisjon ganske langt bak.

Dette løpet fantes ikke i fjor på denne løpsdagen men 2 Houston Heat vant et lignende løp i november i fjor, hvor den blant annet slo 3 Miss Maybach med lignende vektfordeling.

2 Houston Heat kommer fra et løp hvor den var langt bak. Hesten kom aldri i gang i det løpet det er mulig den var sliten fra tette start og krevende løp med gode prestasjoner, samt den høye vekten den bærte i det løpet. Kommer ut med 58 kg nå som er det ideelle for hesten. Den har god startspor og det er ikke alt for mange hester til start så det vil være lettere å finne plass utvendig. Den har dessuten startspor 2, og med hest 1 strøket, så betyr det at den vil spare noen meter underveis i svingen.

3 Miss Maybach har en veldig dyktig lærling på og kommer ut med 60 kg som burde være Ok, og er faktisk litt bedre enn sist den møtte 2 Houston Heat. Men dette er et sprinterløp og vi så den ikke veldig sprinter-aktig sist den var ute. Den bærte da 70 kg. Og heller ikke gangen før det så den veldig sprinter-aktig. Den har ett løp over 1.200 m i nyere tid og det var det løpet den ble tatt igjen av 2 Houston Heat, ~10 m før mål.

4 Green Backspin prøvde seg på speed over 1.400 m i april, med 55 kg og Cornelia Hartsmar, og den måtte se seg slått av både Lushes Lashes og 6 Bandola. Sist, over gress, så kom den bakfra i veldig stor hastighet. Klarer hesten å overføre det til dirten så kan den være seiersaktuell. Men hesten er 4 år og vi mener dette løpet er for tøff. Vi har heller ikke sett Louise Pettersson på så mange speedige hester for å tro at det vil løse seg uansett. Er da verdt å ha i betraktning derimot. Svikter både 2 Houston Heat og 9 Dardenne, kan det godt være mulig den er god nok her.

5 Freemanip har bare en seier over distansen på Bro Park. Vi mener hesten er bedre på Bro Park enn Jægersro men så er den også bedre over 1.000 m enn 1.200 m. Hovedprobelemet som vi ser med hesten er at den står ganske høyt opp i handicap, at den vinner lite i sommer, og at når den har slått gode hester så har det vært over 1.000 m og ikke 1.200 m. Den slo 6 Bandola og 2 Houston Heat i fjor, men ikke bare var det over 1.000 m og sent i sesongen, men den fikk 4 kg fra sistnevnte, og 5 kg fra den andre. Den gir 4 kg til 6 Bandola nå, og får 1 kg av 2 Houston Heat. Husk at dette er et handicap løp.

6 Bandola mener vi står bedre enn 5 Freemanip vektmessig. Den har også fine resultater i det siste og får en rytterendring. Vi synes det er positivt. Vi tror ikke den forrige lærlingen fikk det meste ut av hesten. Kanskje hesten viser seg noen hakk bedre under Emma. Vi tror uansett at hesten sees slått av 2 Houston Heat. Begge går ned 4 kg fra 9. mai og det er mer fordelaktig for 2 Houston Heat at det er 200 m mer siden den kommer bakfra. 6 Bandola liker det bedre å være i gruppen i front. Om Emma finner seg i railen, i gruppen i front, så er det ganske bra! Det er der hesten liker seg best, slipper å løpe noe ekstra ut i svingen. Men det blir vanskelig med startspor 6.

7 Rapidash har en sprinter avstamning. Den har en 4. plass fra England over 1.200 m på All Weather på en Ok tid. Den prøvde seg på miler distanse i fjor og gjorde det ganske bra. Den går ut med 55 kg nå og alt er mulig. Den var god første gang ut i fjor og nå har den vært i trening lenge nok. I fjor så slo den Lushes Lashes over 1.600 m på gress på 1.36,1. Dette er en veldig god tid på Bro Park, det er ikke mange som klarer det. Så hesten er rask! Outsider.

8 Stolen Tango “ser ikke ut” til å ha den speeden som trengs å vinne her. Den har etter vår mening ett løp hvor den var rask nok, 16. august 2019. Hesten var ganske god sist, men vi tror ikke den viste nok speed til å vinne dette løpet. Med 52 kg på ryggen kan den overraske, men vi har sjekket løpene den har med den vekten. Det beste er en 3. plass over 1.400 m på en gullhandicap, hvor den var slått med 2 lengder, av blant annet 3 Miss Maybach.

9 Dardenne bærer mye vekt men den er den beste hesten i feltet. Har vunnet på distansen tidligere men på Jægersro. Sist, så møtte den de beste sprinterne på gress i Skandinavia, og var kun slått med 1,5 lengder! Hesten er i kjempeform og dette er et prepløp innfor årets Zawawi Cup på Jægersro, på den svenske derbydagen. Vi tror hesten forsvarer handicap 90 og den sitter på hdc 88. Startsporet har lite å si, den kommer som oftest bakfra og innimellom hester, i motsetning til 2 Houston Heat som leter utvendig.