Categories
2023 August 2023 Øvrevoll 2023 Spillforslag

Derbyday Øvrevoll 20. august

Har analysert V4 løpene. Det forventes en veldig myk til tung bane i dag. Mange hester vil slite, i noen løp så vil den i front vinne, i andre den som kommer bakfra. Blir spennende fordi jeg forventer flere jevne løp!


V4 – DerbydagFørste valgAndre ValgKanskje
V4-13-811-1214-13-10-5-4-2
V4-24-11-2
5-7-9-13

V4-311-8-2-46-1-9-7
V4-49-2
5-6
8-4-1
Pris96 kr Betraktelig dyrere

V4-1

Valg: 3-8 / 11-12 / 14-13-10-5-4-2

Kommentar: De raskeste er 3 Sid Game og 8 Buckyrose. De kan begge mangle krefter på slutten, men de er hestene å slå. Både 11 Flower Power og 12 Buckyboss løper bra på en myk bane og er de som burde ha best sjanse til å overraske. De resterende i 3. gruppe har flere usikkerheter knyttet til seg, bane, mykhet, distanse, form.


V4-2

Valg: 4-11-2 / 5-7-9-13

Kommentar: Stayer hesten og første hest å slå er 4 Captain’s Choice. Vi mangler egentlig sterke nok hester. 11 Irish Fire vil holde følge med førstnevnte. Den som vil komme bakfra som jeg mener har beste grep og speed, er 2 Mozart, jeg likte veldig hvordan den løp på Klampenborg. Distansen og forholdene (tung bane) kan være for krevende for 7 Ami De Vega. 5 Laughingof Fear ser mest interessant ut! Begynte å løpe i år, så den fikk masse tid til å vokse, og har bare løpt på dirt, om den er bedre på gress, så kommer den til å fly hjem på oppløpet!


V4-3

(Det er mulig løpet flyttes til dirt)

Valg: 11-8-2-4 / 6-1-9-7


V4-4

Valg: 9-2 / 5-6 / 8-4-1

Kommentar: 9 Oche Dart burde vinne. Men 2 Lufu er importert og farlig på en bane som dette.


V4-1

Valg: 3-8 / 11-12 / 14-13-10-5-4-2

1 Secret From Soa har null sjanse.

2 Lady Fabiola har ikke gode løp på gress på Øvrevoll. Moren var også bedre på dirt og Deceptor har bedre dirt avkom enn gress. Outsider pga. klasse. Men godt mulig den ikke plasserer.

3 Sid Game er hesten å slå. Veldig god sjanse. Har ikke noen problemer med distansen eller underlaget. Sist tapte den bare fordi den møtte forrige års vinner av dette løpet, som er ekspert på myk bane, og fikk bare 4 kg av den. Det var umulig å vinne. 2. plassen er en god resultat. God sjanse.

4 This Is Pippi har vi hatt tro på lenge. Har ennå ikke blomstret og jeg tviler sterkt på at den gjør det her. Løp ikke dårlig sist. Kanskje en trippel plass.

5 Red Swan er en outsider. Vant fra front med Ulrika Holmquist i debuten. Fulgte opp med et forferdelig løp rett etter. Hva skjedde? Vel, det som skjedde var at hesten var rask fra start, men Jan-Erik ville ikke ta fronten eller holde et godt tempo i front. Så hest og jockey kranglet frem til svingen hvor den endelig slappet av. Problemet var at jockeyen ville øke tempoet rett etter svingen. Da var hesten allerede kjørt med alle kreftene den tapte. Får hesten løpe fritt her, så kan den godt vinne fra front! Det er da en outsider, det spørs om den holder frem til mål.

6 Shape Of You har bare ett løp i kroppen i år. Den gjorde det ikke bra i det hele tatt. I fjor så ble den sliten siste 200 m på 1.370 m. Null sjanse.

7 Alaska var kjempegod i fjor. Jeg vet ikke hva som har skjedd med hesten. Den er utrolig nok i verre form enn i fjor. Tidligere i år ble den strøket pga. luftveisinfeksjon. Den er ennå ikke der den skal være, skal den vinne dette løpet.

8 Buckyrose er halvsøster til Buckybabe som var en topp Skandinavisk hest, med andre ord så har 8 Buckyrose topp avstamning, spesielt siden Slava Ukraini også er etter Mohaajim. Den avanserte en god del på oppløpet sist og så ut som en mulig kanskje vinner, men ble til slutt sliten. Det er ikke rart i en hest med så få løp i kroppen. Burde være i mye bedre form denne gangen, med enda flere krefter. Den takler banen bra. Topp sjanse, spesielt siden den angriper på slutten.

9 Dixie Dean ser ikke ut til å være noe bra. Har to løp hvor den ikke har plassert i nærheten av noe bra, hvilket faktisk er noe overraskende siden moren var Ok og hadde gode avkom. Faren er også en Gr.1 plassert hest.

10 Golden Ticket har en ok sjanse basert på 2. plassen bak 5 Red Swan. Kommer i tillegg ut med Fleksible Blinkers som nok vil hjelpe.

11 Flower Power var god i fjor og enda bedre i år. Tok en fin 2. plass bak gode Slava Ukraini på 1.800 m, etterfulgt av en fin 3. plass bak derby hester Atticus og Got A Lot. God sjanse! Har fordel av myk bane.

12 Buckyboss sviktet meg i løpet nest sist, der 5 Red Swan vant. Men den fulgte det løpet med seier på myk bane på 1.600 m! Topp sjanse for dette løpet. Den står på samme nivå som 11 Flower Power, men står bedre vektmessig. Hesten er ut av The Stick som er mor til Shalalee, som var en god Skandinavisk hoppe! Hesten løper tydeligvis også bedre med S Blinkers.

13 Lucky Diamond har god avstamning og var langt fra dårlig sist. I tillegg så kommer den med Fleksible Blinkers. Obs, god outsider valg.

14 Redneck står på lik linje med 13 Lucky Diamond basert på vekt. Like god outsider sjanse. Nevner også at den hadde en fin plassering i fjor på 1.370 m, og en seier på 1.600 m dirt foran både 2 Lady Fabiola, 11 Flower Power og 4 This Is Pippi. Burde heller ikke utelukkes.

15 Man Of Devotion har prestert best på lengre distanser. Svak svak outsider sjanse fordi jeg har ingen god grunn til å utelukke den. Det jeg kan si er at den mangler gode resultater på både denne distansen, og myk bane! Den kom da på samme tid som 3 Sid Game i Skandinavisk mesterskap i fjor!

Valg: 3-8 / 11-12 / 14-13-10-5-4-2
Kommentar: De raskeste er 3 Sid Game og 8 Buckyrose. De kan begge mangle krefter på slutten, men de er hestene å slå. Både 11 Flower Power og 12 Buckyboss løper bra på en myk bane og er de som burde ha best sjanse til å overraske. De resterende i 3. gruppe har flere usikkerheter knyttet til seg, bane, mykhet, distanse, form.