Categories
jægersro November 2020 Spillforslag

Jægersro 8. November

8 Noosa Prince i V64-6 og 2 Palm Springs i V64-5 er de hestene vi har god tro på. Vi håper begge vinner siden begge er veldig lite spilt!!

Ellers håper vi 6 Deadline Day i V64-1 som vi hadde som banker sist vinner denne gang. 2 MarieAppel i V64-2 ser veldig bra ut og en riktig god utfordrer til 10 Marta!

Pris 108kr.
V64 forslag
V64-1 “Burde Være” en Sikker Avdeling! 4-6-1
V64-2 Dagens Sikreste Avdeling (1) 10-1-2
V64-3 Dagens Sikreste Avdeling (2) 2-5
V64-4 Dagens Vanskeligste Løp 5-1-2-8-7-3
V64-5 Dagens BANKER!! 2 – Palm Springs (9-10 / 7-8)
V64-6 Dagens Overraskelse 8 – Noosa Prince (2-3)

Valg: 4-6 / 1 / 5

Her mener vi at 4 Xit ser mest interessant ut. Den galopperte fra 6 Deadline Day den dagen den slo den og gjorde det med 64kg. Går ned 3 kg og har hatt 1 måned pause. Er nok hesten å slå. Men!! Men denne har bare nylig vist en kapasitet på ~80 i handicap. Det kan ha vært at banen egnet seg veldig til hesten den dagen den vant og at den overpresterte. Det er derfor vi synes at den ikke er banker verdig. Vi liker faktisk 6 Deadline Day ganske mye også. Ble ridd av en lærling da den ble slått av 4 Xit. Blir ridd av Andreas Tapia nå. Vi tror på stor forbedring og med tanke på at vi hadde hesten som banker sist den løp, mot Orb Craft og Marta, så må vi ha den med. Vi er da litt bekymret over lengdene den bleslått med, 7,5. 1 Miss Chocolate ble slått med 8 lengder. Det er ikke mye forskjell mellom disse to. I tillegg så er 1 Miss Chocolate vandt til å slå hester i 80+ handicap.

Vi hadde i starten ønske om å ha med 2 Zoo Fun men vi er ikke helt overbevist. Den er etter Zoffany, i likhet med Gold Tyranny og det kan hende hesten vil slå til over lengre distanser. Men den har ikke gjort det hittil. Dessuten så føler vi ikke at lærlingen er god nok til å slå disse andre erfaren jockey om det blir en “tight finish”.

Vi har ikke sett det siste løpet til 3 Suo Gan men vi tror den viste en sterk avslutning. Kan være verdt å ha med. Har stigende form.

8 Xcalibur skulle ha vært god nok til dette løpet. Og er kanskje det. Problemet er at den har vært litt lengre bak enn det vi ellers hadde likt. Har blitt slått av 4 Xit tidligere i år og basert på form, så ser det ikke så lys ut for denne. Ellers så skal den være god nok for dette løpet. Hesten kom på 2. plass på Svenskt Derby Consolation.

7 Double East mener vi er en gresshest. Har ellers en god kval- tid på dirt.

5 Repeat Offender mener vi bærer for mye vekt til å kunne vinne. 1 Miss Chocolate står flere kilo bedre.