Categories
Bro Park Januar 2021 Spillforslag

Bro Park 17. Januar

Må vel starte med at vi tok kjempefeil forrige uke. Det skulle ha vært brukt ordet “outsidere” i stedet for “bankere” uansett om det ikke sto at de var sikre valg. Ellers ødela banen sjansene for outsiderne vi hadde god tro til. Vi hadde ikke sjekket været på forhånd. En sånn bane favoriserte tydeligvis de som kom bakfra, hvilket våre valg ikke var. Dessuten så red Ulrika kjempebra!!

Pris 96kr.
V64 forslag – Bro Park 17. Januar
V64-1 – Sikker Avdeling 9-3
V64-2 – Burde være en Sikker Avdeling 6 / 2-4 (6 er Strøket)
V64-3 – Jevn Avdeling 8 / 3-6 (-2 / 5-1)
V64-4 – Vår Banker 7 – Dudhsagar
V64-5 3-9
V64-6 – Dagens Jevneste Avdeling 1-9-7-2

Valg: 9-3 / 5

9 Jetson tapte for en god hest sist. 1.600m skal ikke være noen problem etter det den viste sist. Om den takler vinterbanen så er den en nesten sikker valg. 3 Snowfoot er den sterkeste i mot.

1 Cava Queen holdt god tempo gjennom hele løpet sist. Er da svakere enn 9 Jetson som slo den med over 6 lengder. Men lengre distanse skal være mer positivt enn negativt. Moren vant ett løp over 2.400m.

2 Wake Up gjorde en sterk innsats sist men hesten tålte ikke hele veien til mål. Moren har bedre resultater på dirt men ut fra det vi så så er det grunn til å se fram til når den debuterer på Gress. Er svakere enn 9 Jetson i dette løpet.

3 Snowfoot så sterk ut i sin kval- løp. På grunn av moren sine løp og resultater ser vi ingen problem med distansen for hesten. Moren var ofte plassert på løp over 2.400m. Hesten er også ut av gode Footstepsinthesand som funker utmerket i skandinavia og er halvbror til Crindle Carr.

4 Skyler hadde ikke orket 1.600m nest sist etter en slapp start og fikk aldri en boost for å kunne ta igjen de andre i sitt siste løp hvor den fikk en innvendig reise.

5 Liveyourowndream har faktisk søsken som har gjort det bra opptil en engelsk handicap av 98. Men det virket som at alle er til Gress. Men ut i fra hestens siste løp så er vi usikre. Den løp fint innvendig på Dirt og virket små skadet inn på oppløpet! Kan være en god outsider. Acclamation avkom på skandinaviske baner er faktisk bedre på Dirt!

6 Our Princess hadde kanskje tatt igjen 1 Cava Queen sist med 200m ekstra.

7 Bearman hadde ikke lært seg å gallopere sist.

8 Cruise Control gjorde sitt kval- løp med 3 Snowfoot. Ga opp å følge 3 Snowfoot noen meter før mål. Er ut av Swipe så den skal være sterk på Dirt.