Categories
Mai 2021 Spillforslag

Bro Park 5. Mai

Noen spennende løp. Det er flere banker alternativer denne dagen. 4 Krigar Drottning i V4-1, 7 King Cole i V4-2, og 2 Lady Of Jazz i V4-3. Men vi er usikre på om de innfrir.

Dagens overraskelse kan være 11 Jane i V4-3.

Første løp er en Maiden. Det er et løp fylt med håpefully 3-åringer og den som burde vinne mener vi er best på gress. Har også blitt slått 2 av 2 ganger uansett hvor nærme den var fra å vinne. I tillegg så er det første gang ut for hesten.

2. løp finner vi 6 hester siden 5 Zäta er strøket. Disse løp med få hester kan være og er ofte det vi kaller for “fake løp”. Det er løp hvor hester ikke blir sendt til å gjøre sitt beste, men for å kun slå de andre i løpet, uansett tid. Dette byr på overraskelser. Hester som er gode blir holdt tilbake og kan få rytmen og løpet sitt ødelagt. Når de så blir bedt om å løpe så reagerer de ikke. Andre ellers overalt svakere hester på distansen ender opp med å vinne. Hester har forkjellige styrker, og dette blir ofte oversett i disse løp og det kan komme overraskelser.

Bro Park 5. Mai V4
V4-1 Usikker form på favoritt4 / 7-1-8-9-3-6
V4-2 7 / 53-2 / 1-6
V4-3 God outsider2 / 11 / 9-10-12
V4-4 Burde være en sikker avdeling3-5 / 2-7
Pris 8kr. 112kr. 168kr. (Obs. 3 Dapple blir strøket)

Valg: 4 / 7-1-8-9-3-6

Her tror vi 4 Krigar Drottning burde vinne. Er etter gode Gleneagles som var en Gr.1 vinner over miler distanse. Hesten har allerede vist at den er god til å gallopere i skandinavia og Kahlil hadde hestene i kjempeform forrige uke.

1 Cava Quen gjorde et godt forsøk siste gang ut. Vi tror ikke den er helt der den skal være for å slå favoritten, men det har blitt rytter endring. Det var Maikel som red hesten når den var 3 lengder bak Snowfoot i mål på samme distanse.

2 Silhouttes har vi null tro på. Var svak i kval-løpet og så løpet etter det.

3 Cimmaron er ut av Red Caviar som blomstret aldri som galopphest, til tross for at den nådde over handicap 80. Sistnevnte er søster til Mikklus Makklus og Master Blaster som begge vant Breeders’ Trophy Classic og vat også gode på dirt. Men tilbake til 3 Cimmaron. Den er etter Barocci, og skal være best på gress men det kan være potensiale her. Hester tar en hopp i kvalitet fra 2 til 3 år. Og Patric Wahl har vi sett har startet sesongen bra.

4 Krigar Drottning er hesten å slå. Skal være best på miler distanse og det ser ut som den takler dirt. Er hesten å slå i dette løpet siden den har de beste resultatene. Er en bankerforslag. Men med 3-årige så vet man aldri og det er hestens første gang ut. Skal være i form og i stand til å vinne, men det kan vi ikke garantere. Det er enten å spille den alene eller å dekke seg med andre interessante valg. Hesten mener vi er uansett best på gress. Og dette er dirt.

5 February Snow har vært en besvikelse hittil. Kom aldri i gang og var alltid sist over 2.100 m.

6 Our Princess gjorde det bra sist. Distansen var det ikke noe problem med. Den så sterk ut på 1.600 m merket og det er litt vanskelig å si hvor god den er men moren var en god miler hest på dirt, på over handicap 90.

7 La Paloma var bare 4,5 lengder bak vinneren i et løpt med 400.000 kr til vinneren. Ser bra ut på gress men mormorrn er Singspiel. Denne har gode avkom på dirt. Dessuten så er faren en ny hingst som har vist gode resultater.

8 Imaddictedtoyou hadde vi god tro på sist. Vi hadde rett på alle i det løpet bortsett fra denne som vi hadde på toppen. Den galloperte alt for mange meter fordi rytteren holdt han i fjerde spor. Var sliten når den ble bedt om å akselerere i svingen og så var løpet ødelagt. Vi tror ikke Saueskinn (S) gjør noe forskjell. Men tar den en rolig reise sist på indre rail eller får gallopere i sitt eget rytme ganske langt framme så har den en sjanse.

9 Precious Cayenne har en god avslutning. Vi tror den takker den lengre distansen. Hester er etter Swipe så den skal være best på dette underlaget og denne distansen.