Categories
Bro Park Mai 2021 Spillforslag

Bro Park 9. Mai

Det blir noen spennende løp i dag. Vi har veldig god tro på 4 Augustus Caesar i V64-3 og håper den tar fronten så seieren er sikret. Den var en frontrunner før og vi er skuffet over å ikke ha sett den fra den posisjonen ennå.

Ellers liker vi 2 Plantstepsdream i V64-5 veldig. Denne hesten vant dette løpet i fjor fra front, med 62 kg fra spor 3. Hvis 1 Green Backspin ikke ødelegger for den i starten og tvinger den til spor 2 langs svingen, så er det hesten å slå. Som outsider så har vi 8 Castashadow som liker en rask bane. Denne hesten har en god fremtid på dirt over miler distanse og 1. premien er verdt 50.000 kr så vi har tro på at den vil gjøre sitt beste.

Til slutt så vil vi skille ut 2 Archers Ignite i V64-6. Denne hesten skal klare å forsvare minst handicap 80 og vi tror de 64 kg den bærer ikke skal være noe problem. Vi er da usikre på om den fortsatt har som dårlig vane å starte slapp. Tidlig i karrieren så var hesten rask ut av startsboksene!! Og er den det igjen så er den dobbelt så sikker som vinner.

Bro Park 9. Mai V64
V64-11 / 5-4
V64-23-7 / 2-1-8 // 6-4-5
V64-3 Banker forslag4 / 1-3-6-2
V64-4 Foreslår alle6-3-4-1-2-5
V64-5 God outsider2 / 8 / 10-6-5-11
V64-6 Banker forslag avhengig av form2 / 4-9 / 5-6-3-8
Pris 24kr. 72kr. 180kr

Valg: 1 / 5-4

1 Miss Maybach har vunnet dette løpet de siste to årene. Startsporet er perfekt for hesten siden den liker å ta fronten og vant i fjor på 1.38,5. Vi tror på noe lignende i år. Hesten å slå. Hesten er også best på Bro Park.

2 Freed From Desire er best på gress basert på det vi så i fjor. Har en 2. plass, 3 lengder bak 1 Miss Maybach på dirt fra i fjor og har møtt gode hingster og vallaker på gress så hesten er god. Vi tror den kan gjøre et godt løp men det blir tøff å vinne. Kan så klart det, men det er avhengig av hvor mye bedre den er sammenlignet med i fjor. Har ellers en utrolig god avslutningspeed.

3 Hot Bagatelle er avhengig av å ha blitt minst en klasse bedre for å heve seg i dette løpet. Tidene er ikke gode nok og de har vært mot svake hester. Sist møtte den gode hester men banen var rask. Og den imponerte oss ikke så veldig. Dette løpet kan vise seg å være for rask for denne hesten!

4 Iffanny Crow har alltid vært en slags joker. Den er god. Den har vist hvor god den er og vi mener den klarer å forsvare sin handicap. Men vi er usikre på hvilket underlag og distanse hun er best på. Se på hvor varierte løpene har vært. Så etter et anonym år i fjor, vil vi ikke være overrasket om denne slår til å viser seg å være en handicap 90 hest på miler distanse på dirt. Var blant annet kun slått av Queen Rouge på gress i fjor, på samme distanse og hestene som slo den over 2.100 m var hingster/vallaker, ikke hopper.

5 Marta er god på distansen. Noen vil tro at den er for kort og det kan stemme. Men hesten takler distansen. Problemet for den i fjor var at den holdt på med frontrunneren, i en for hardt tempo. Dette er en hest som kommer bakfra og liker en rolig tempo. Så om den tar det rolig frem til midtpunktet i svingen så kan den kanskje vise sitt beste side på oppløpet og ta igjen alle.