Categories
Gøteborg Mai 2021 Spillforslag

Gøteborg 16. Mai

Vi tror det er godt mulig det blir godt betalt på denne V64. Det blir alltid vanskelig på Gøteborg og vi tror ikke det blir noe forskjellig på søndag. Flere ganger har det også blitt jackpot. Det er nå det virkelig teller å ha de riktige hestene!

Vi satser på myk bane siden vi så det regnet på lørdag (yr.no).

5 Hopespringseternal i V64-4 mener vi burde vinne lett.

12 Chilterns i V64-5 er i kjempeform og god på Gøteborg. Men det er gode utfordrere.

10 Barny i V64-6 er i kjempeform, og skal ut på en perfekt distanse. Men 3 Alsimsaam hadde uflaks i fjor og er den i form kan den vinne her. Er god på myk bane!

Gøteborg 16. Mai V64
V64-1 Sikker Avdeling9-3-8-12-4 / 2
V64-2 Burde være en Sikker Avdeling5-2 / 1
V64-3 Gode Høye Oddsere7-3-4 / 6
V64-4 Sterk Banker Forslag5 / 8-2-3 / 1-11
V64-5 Banker Forslag12 / 4-10 / 14-2-1-13-9
V64-610-3-6 / 1-2
Pris 90kr. 270kr.

Valg: 9-3-8-12-4 / 2

I dette løpet liker vi fem hester som vi tror kommer til å kjempe om de første fem plasseringene. Disse er 3 Tequila Mack, 4 Willow It Is, 8 Klint, 9 Scytale og 12 Mira Estrella. Av disse så har vi mest tro på 9 Scytale fordi den har løp i kroppen og vi har sett forbedring. Den er også på sitt hjemmebane og vi tror myk bane er en klar fordel. 8 Klint er den naturlige hesten å slå i dette løpet men hvis vi sammenligner fjorårets løp på dirt med de i år, så kan vi se at den er klart svakere nå. Det gjør oss usikre. Bedre synes vi 3 Tequila Mack er.

1 Fox Eye er en fin hest. Den galloperte bra på sitt debut løp men det var ikke nok til å vinne. Gøteborg har en bedre baneprofil og hestens halvsøster vant første gang ut her. Vi kan ikke si mer om den akkurat nå.

2 Rhubarb Ripple var god på bløt bane på Klampenborg og svak på god/rask bane. Det kommer til å bli en myk på søndag. Kan være en outsider.

3 Tequila Mack er halvsøster til La Belle Epoque og Mr Suarez som begge var gode hester på gress. Den er også helsøster til Made By Mack som var en god 2-årig hest som tapte med hals mot Timo Nurmos i en maidenløp. Vi tror denne hesten har potensiale. Har møtt blant annet Global Gathering og vi ble imponert over hestens innsats i det løpet. Dessuten så har den løp i kroppen og skal ut med Saueskinn (S). Hestens far vant blant annet Breeders’ Trophy Classic i sin tid.

4 Willow It Is hadde problemer i begge løpene i fjor. Men det ser ut til å være en rask hest. Men det spørs om den klarer 1.600 m. Faren var spesialist over 1.400 m og moren mer av en sprinter. Hesten møtte noen av de beste 2-åringene i fjor og møter langt svakere motstand nå.

5 Holland Park er halvsøster til Houston Heat og etter Barocci. Forventes å være god på gress men vi så både kval-løpet og debutløpet og begge var forferdelige.

8 Klint var vi skufet over sine prestasjoner på dirt. Var kjempegod på gress i fjor og skal takle distansen. Men spørsmålet her er om den er i form. Den er god nok til å vinne og skal uansett spilles. Men det er ingen banker. Treneren Susanne har ikke vunnet et eneste løp denne sesongen. Se hvordan hesten kom bedre i mål mot Hey Brother som nå er handicap 78 enn mot Chizonwheels som er handicap 70.

9 Scytale tror vi er klar nå. Har gått to prepløp på dirt og er klar for gress nå. Blir ridd av en sterk rytter i form av Andreas Tapia og hesten skal ut med Saueskinn (S). Vi merket at den var urutinert første gang ut denne sesongen endringen kommer til å hjelpe. Dessuten så har hesten en 2. plass på denne banen og en 2. plass på myk bane fra utlandet over 1.400 m. Hvis vi går fra stamme, så er faren spesialist på gress over 1.400 – 1.600 m og moren har vunnet over 1.600 m og en plassering på 1.400 m gress.

10 The Skimmer mener vi var svak når den kom på 3. plass. Vi har ikke sett noe bedre fra den.

11 Red Duke forventer vi skal være best på dirt og over lengre distanser.

12 Mira Estrella gjorde to gode løp i Klampenborg. Så ikke ut til å like banen. Denne baneprofilen er mer jevn. Får den grep i bakken, som den manglet i Klampenborg, kan den være farlig! Skal også ut med god vekt og Blinkers (B). Ut fra avstamning fra begge sider, så skal den være best på stayer distanse.

13 Gin har vi ikke sett noe bra av.