Categories
Bro Park Juni 2021 Spillforslag

Bro Park 20. Juni

Vi har ikke sjekket været men antar en god bane. Løpene ser vanskeligere enn man kunne trodd i første blikk.

Det sikreste valget mener vi er 2 Zingaro Boy. Men dette er fordi vi ikke fant noe sikrere. Vi er litt bekymret over at den kanskje ikke er i form. Vi fikk ikke tak i hestens siste løp.

Alternativt så burde 1 Manassas i V64-4 være den sikreste. Men vi har veldig god tro på 7 The Flamingoway også.

Det samme gjelder 6 Archers Ignite som vi har brukt som banker to ganger allerede. Det er noen gode og skjulte hester i løpet. Og løp må vinnes. 6 Archers Ignite er klart førstevalg. Hestene til Tobias Hellgren er i kjempeform for dagen og Anna Pilroth gjør alt rett. Men hesten er ikke like pålitelig, noen ganger er den tregt ut av startsboksene, andre ganger gir den ikke sitt beste på oppløpet. Gress er da en kjempefordel. Men hesten sviktet første gang den var ut på banen, når den var 2 år.

Hvorfor vi setter en hest i V64-5? Det er vår førstevalg i det løpet.

Bro Park 20. Juni V64
V64-1 Banker Forslag2 / 9 / 3-5 / 8-7-6-4-1
V64-2 Sikker Avdeling1-5-6-7
V64-3 Åpent Løp3-4 / 5-2
V64-4 Burde være en Sikker Avdeling1-7
V64-5 Verdt å spille flere5 / 11-9-7 / 4
V64-66-7-4 / 1-3-2
Pris 48kr. 192kr.

Valg: 2 / 9 / 3-5 / 8-7-6-4-1

Dette er et løp hvor vi mener 2 Zingaro Boy burde vinne. Vi har ikke tilgang til løpet den var med sist så vi kan ikke garantere at den er i form. Vi mener uansett dette er en dirt hest og med 60 kg burde den fly.

Vi setter 9 Stolen Tango med den fordi hesten har vunnet på distansen tidligere, har slått bedre hester, takler den høye vekten og Emma er god på den. Kan overraske her. Har ikke vært i form på en stund.

1 Surfers Paradise kom på 3. og 4. plass i fjor på samme distanse. Klart slått av bedre hester. Men disse var amatørløp hvor hesten gikk ut med 60 kg. Den har gått ut på Bronsehandicap tidligere, og den liker den lave vekten. Har blant annet en 1. og 2. plass over 2.350 m på denne klassen. 1.400 m er ikke spesialiteten til hesten men den er ikke helt uten sjanser med startspor 1 siden den liker å ta fronten. Må da sees på som outsider, hesten er ikke den raskeste.

2 Zingaro Boy står for tur til å vinne. Den har en 2. plass på 1.27,6 bak Heart Of Dreams som har slått alle i det siste. Dette er en 4-årig hest som ikke er så høyt handicappet. Får 3 kg lettelse pga. lærling. Merk også at dette er en dirt hest og at den er vant til handicap løp. God startspor. Hesten å slå. Har en 3. plass over samme distanse fra desember i fjor hvor den slo blant annet 9 Stolen Tango. Hesten å slå!!

3 Saint Jimmy har denne distansen som sin favoritt. Begge seierene kom på denne distansen. Spørsmålet er om den er i form. Vi tror den er det. Vi liker ryttervalget også. Fredrik red den i april og gjorde det bra. Burde være den som tar fronten fordi hesten liker den. Det kan hende hesten liker en saktere bane og det kan telle negativt her. Tidene har ikke vært de beste og dirt banen har vært ganske rask i år. Fortsatt en outsider.

4 Isidor Almqvist tapte et amatør løp sist men vant veldig lett første gang ut. Det er vanskelig å si om den har nok klasse til å vinne her. De fleste må bevise først, og det samme gjelder denne hesten. Vektmessig så er den uansett bak 3 Saint Jimmy.

5 Constanzia trodde vi på forrige gang. Vi mente det var et svakt løp men den var fortsatt ganske nærme i mål mot ganske gode hester. Vi sjekket på løpene til hesten fra England, og den har sine beste resultater på denne distansen på All Weather. Er verdt å spille. Dessuten så mener vi den misset starten sist. Treneren har hestene i form også.

6 Sharp Eye er en handicap 70 hest. Den kan vinne 1.400 m og gjorde det sist. Nå skal den ut 2 kg lettere. Vi mener det så veldig veldig nærme å tape sist. Den møter ikke like enkel motstand denne gangen og har i tillegg en dårlig startspor. Vi liker ikke dens vinnersjanser.

7 Sweet Sid er på samme nivå som 6 Sharp Eye, vekt tatt i betraktning. Vi liker ikke startsporet. Den liker railen.

8 Hootenanny vant en sunday cup med lignende startspor med Chaves. Den tok andre spor og var helt alene på oppløpet. Vi tror ikke rytteren nå er like ressurssterk men kan hun ta fronten fra de andre har den en sjanse. Får hun ikke det til blir dette for vanskelig.

9 Stolen Tango har vi ventet lenge på skal være i form. Det er den beste hesten i feltet og kan vinne med den vekten uten problemer om den viser seg å være i form. Men vi har ingen aning om den er det. 1.400 m er ikke noe problem.