Categories
Gøteborg Juli 2021 Spillforslag

Gøteborg 28. Juli

Det kommer til å bli en myk til noe tung bane på Gøteborg onsdag. Det regnet hele dagen på tirsdag og som dere kan se så skal det regne på onsdag også. Det er ikke alle hester som taler en myk bane.

Vi har klare førstevalg men vi kan ikke garantere at alle vinner.

https://www.galoppanalyse.no/weather/

Gøteborg 28. Juli V4Forslag Basert på Analyse
V4-12-8 / 6-4-3
V4-25-9 / 6
V4-3 Banker Forslag8 / 3-2-10-9-1
V4-42 / 3-11-10
Pris 8kr. 32kr. 48kr.

Gøteborg 28. Juli V5Forslag Basert på Analyse
V5-18 / 3-2-10-9-1
V5-22 / 3-11-10
V5-39-4-7
V5-44 / 5-2-7-6
V5-5Alle 11 Hester
Pris 33kr.

Valg: 2-8 / 6-4-3

2 Havana Red er klart bedre over stayer distanser enn miler distanser. En myk bane vil være en fordel for hesten. Den vant Norsk Oaks på myk bane og hester som liker dirt er ofte bedre på en mykere gress bane. God sjanse.

3 Dragonfly ble hentet opp av flere på oppløpet sist. Vi mener at vekten hadde mye å si. Denne hesten er mer speed enn styrke og over 2.400 m, så merker man kiloene. Det regnet sist så banen var litt myk. Vi kan ikke si med sikkerhet at den ikke liker myk. Vekten er bra og startsporet er perfekt. Den liker fronten.

4 Jonica er etter Camelot som vant både den engelske og irske Derby. Så det er ikke rart å forvente at den skal være god på stayer distanse på samme måte vi forventer det ut fra avkom av Appel Au Maitre. Hesten har hittil vist seg å være god på myk gress bane opptil miler distanse. Som dere ser så har hesten ikke debutert i år. Det kan være problematisk, men vinner den, vil den sikkert bli meldt i Norsk Oaks. Den er ikke meldt i Norsk Derby. 4 Jonica sin mor var mer av en sprinter men moren til denne var god på stayer distanser. Kan være en god outsider!

5 Powerpoint så ganske feit ut sist. Den så også litt tungridd, men vi mener prestasjonen var ganske bra siden det var hestens første løp i år. Går ned 4 kg her. Den kom på 3. plass i Norsk Oaks som gikk på en myk bane. Vi har lite tro på den her siden den ble slått med mange lengder den gangen og vi mener det er bedre hester.

6 Alwaysonmymind vant Svenskt Oaks i fjor og skal være bedre på stayer distanser enn miler distanser på lik måte som 2 Havana Red. 4. plassen på Bro Park er ganske bra siden den møtte noen av de beste hoppene på distansen. Blir ridd av Shane som kjenner hesten best. Den ble bortvist fra start i Norsk Oaks. Vi mener den er verdt å spilles om man synes 2 Havana Red ser bra ut. Løpet bra på gress.

7 Pearly Ghost er en miler hest som fikk sitt handicap fra de løpene. Var en gang over 2.200 m og da sviktet den. Har stayer avstamning men vi synes det vil være vanskelig første gang ut mot så tøff motstand.

8 Blue Gem likte distanse økningen sist. Kommer ut på samme distanse men 3 kg lettere. Banen blir mykere, og ut fra det vi så sist, så likte hesten det! Er hesten å slå. Den vil sitte rolig bak og angripe på samme måte som sist. Kan 2 Havana Red få noen lengder på den før oppløpet så klarer den kanskje ikke å ta igjen.