Categories
2021 September Øvrevoll Spillforslag

Øvrevoll 22. September

V4 løpene har fått en analyse. Ikke noe tid til V5. Gress banen er god.

Løpene er veldig jevne denne løpsdagen.

I V4-1 har 2 Azure World den beste sjansen. Men helt sikker som vinner er den ikke, den må fortsatt gjøre jobben. Det er noen sterke 4-åringer med i løpet.

I V4-2 står 5 Cincinnatus best til med sine 56 kg! Ellers er 7 Sir Vincit mye bedre på gress enn dirt og burde ha en topp sjanse.

Trippel i V4-3 er ganske bra. Vi har veldig god tro på vår trio 6 Elegant Queen, 8 Apple Valley, og 2 Machine Gun, men de må alle først bevise at de er gode. De må klare å løpe bedre enn 10 Rock Dancer, som vi tror de er mer enn kapable til.

I V5-4 mener vi 5 Hampus G blir ridd bedre enn sist. Vår førstevalg. Sist gikk den i front, og instruksene denne gangen er sikkert å stoppe hesten fordi det funket ikke sist.

På V4 avslutningen så mener vi det er faktisk 1 Monjazaat og 6 Quebello å slå, ikke 2 Smazing.

Øvrevoll 22. September V4Forslag Basert På Analyse
V4-1 Åpent Løp2-9 / 8-7-4
V4-2 Ganske Sikker Avdeling5-7-1 / 2
V4-3 Jevnt Løp6-8-2 / 10-12-4 / 1-5
V4-4 Ganske Sikker Avdeling1-6-2 / 5
Pris 108 kr.
Øvrevoll 22. September V5Forslag Basert På Analyse
V5-1 Jevnt Løp6-8-2 / 10-12-4 / 1-5
V5-2 Ganske Sikker Avdeling1-6-2 / 5
V5-36-8 / 1-7
V5-4 Ganske Sikker Avdeling5-4
V5-5 Gode Valg4-1-5
Pris 108 kr.

Valg: 2-9 / 8-7-4

1 Dark Money har aldri vunnet på distansen. Det beste den har er en 3. plass og det var mot handicap 50 hester. Hesten var langt slått i sine to siste start, og det på distanser den er faktisk god på. Ser ut til å ikke være i form.

2 Azure World sin 2. plass 12. august er bra. Den kom i mål på en god tid og med lignende vekt. Vant også lett gangen før det. Dette er en gress hest og den er en ren sprinter. Den er rask fra start og fra startspor 2 så er den hesten å slå!

3 Dj’s Dream ser ikke ut til å være i form. Er også bedre på dirt, og ellers kortere distanser. Men den er farlig på denne distansen. Den har falt 7 kg i handicap siden i fjor, hvor den kom på 2. plass bak Cromer, og ellers foran alle andre. Men har bare tre løp i år og aller har vært dårlige.

4 Punktum Finale bærer god vekt. Den har faktisk gjort det bra i år men ikke klart å vinne. Distansen er da for kort. Den har flere plasseringer på distansen men aldri vunnet. Siden den ikke er så rask fra start så blir det vanskelig for rytteren å fange alle på oppløpet. Vektmessig så står den bedre enn 10 How Dare You. Outsider.

5 Gin sine kval-tider er gode. Sviktet en god del første gang ut i år. Har etter det kommet ut på det vi tror er feil distanser. Ser ikke ut som en vinner i nå tiden.

6 The Singing Butler ser ut til å trenge litt mer trening. Ble passert av flere etter 1.000 m på dirt sist og gangen før det på gress var den bra (de første 1.400 m), men på et dårlig tempo. Må vise noe bedre først.-

7 Chef La Adare var på linje med Tambora Queen etter 1.200 m løpt, nest sist. Går opp 7 kg siden da, men går også fra å møte 3-åringer til svake handicapp hester. Vi tar ikke løpet sist i betraktning fordi den gikk på myk bane. Om den takler de 64 kg den bærer s¨kan den godt overraske. Den er rask fra start og vil sikkert befinne seg i en god posisjon før svingen. Outsider.

8 Lille My burde være bedre enn det resultatene viser. Den har syv løp i år uten trippel plassering, noe som er veldig rart med tanke på at hesten pleide å skremme London Rock og Julien Delamare, hester over handicap 70. I fjor kom den (56 kg) på 4. plass på 1.09,4 fra handicap 69! Den har falt 9 kg siden sesongen startet i 2020. Burde egentlig vinne men den kommer fra å være syk og rytteren har ikke vunnet siden 2015. Kanskje en outsider verdt å spille. Dette er uansett en hest verdt å følge. 68 kg burde ikke være noe problem for hesten.

9 Lemon Smile vant ganske bra med Nathalia på Bro Park. Men den svarte henne ikke før nesten rett før mål. Distansen nå er litt kortere og startsporet er ikke så bra. Kommer i tillegg ut med ganske mye vekt. Den har til gjengjeld en av de beste amatør rytterne. Evelina har vunnet 3 av 3 på Øvrevoll hittil i år. Og dette kan godt være den fjerde. Vi mente hesten hadde en sjanse til å vinne nest sist. Siden den har gode løp på dirt så tror vi at den ikke likte Blinkersene på dirt.

10 How Dare You ser ut til å være bedre på dirt. Kommer ut med mye vekt og 4 Punktum Finale står bedre vektmessig. Har også et ganske dårlig startspor.

11 Just Like Poppy mener vi skal være bedre på dirt. Den kom sterk på slutten 29. juli men det var på en mykere bane. Den kom også sent i gang og klarte ikke å hente nok lengder. Vi tror ikke den gjør det bedre nå, med 6 kg mer og en amatør jockey. Med det sagt, så står den på samme linje som 7 Chef La Adare, om vi ser på hva hesten klarer på distansen.