Categories
2021 September Bro Park Spillforslag

Bro Park 19. September

Banen har vært veldig dårlig to uker på rad. Det har ikke regnet, etter det vi vet, og vi forventer derfor en god bane som er delvis myk. Egnet for de fleste hester.

Vi tørr ikke å si at Duca Di Como er en banker fordi sist gang si sa det var den laaaangt bak. Men den burde vinne etter det vi så fra den på Øvrevoll sist. Den har også dirt banen på Bro Park som sin spesialitet.

Vi tror den eneste hesten som kan slå Square De Luynes er Outbox. Vi tror det er ~65 % sjanse for at Square De Luynes kommer seierende ut fra den duellen. Hvorfor ikke høyere? Banen på Bro Park er så god for utenlandske hester at Outbox kommer til å være en hakk bedre enn det han vanligvis viser.

5 General De Vega liker vi veldig. Men det er snakk om få marginer og et veldig tøft løp hvor små feil eller tilfeller kan ødelegge alt. Vi synes den burde vinne, men kan ikke garantere det.

Ellers er det verdt å faktisk spille alle de 2-årige hestene og bare nyte løpet. Det er et løp fylt av usikkerheter og vi kan ikke si med sikkerhet hvem som er best. Vi tror da, at det er Last Hoorah!

De fleste hoppene ser ikke ut til å være raske nok eller i bekreftet god form. Dalanijujo derimot, er både rask nok og i form!

Bro Park 19. September GS75Forslag Basert På Analyse
V75-1 Burde Vinne / Ganske Sikker5 / 2-4
V75-2 Verdt å Spille flere6-1-3-2 / 5
V75-33-10-4 / 1-9
V75-4 Veldig Jevnt Løp4-3 / 10-12 / 7-9-5-1
V75-5 God Trippel Løp4-5-8-10-11 / 3-2
V75-6 Sikker Avdeling8-10 / 2-3-4
V75-7 Ganske Sikker Avdeling5 / 3-11-9 / 1-2
Pris 240 kr.

Valg: 5 / 2-4

1 Plantstepsdream har vist at den er god nok til å være med i dette løpet. Den ble slått med hode av Victor Kalejs i mai på en god tid på 1.600 m, dagens distanse. Den har siden da klatret til handicap 91. Den er bedre på Bro Park enn Jægersro, men tidene hittil viser at den ikke er god nok til å vinne. Pramms ble vunnet på 1.46,3 og den har ikke kommet i nærheten av den tiden. Dirt banen på Bro Park er i år raskere enn i fjor og tiden den ble slått på med 56 kg i mai kan ikke sammenlignes med 5 Duca Di Como sin vinnertid på 1.35,6 fra i fjor. Den har da et god startspor og er først i kø til rail bak 5 Duca Di Como som vil ta ledelsen fra start.

2 Ambassadorial sine løp i fjor (etter Dubai) var ikke noe bra. Det ledet til en svak prestasjon i Dubai i år. Nå, de siste 3 månedene, så har den hatt svake løp igjen, men de er på gress. Denne hesten er bedre på dirt så det er bare å se bort fra hestens to siste løp. Og da er formen uvisst. Noe å ha i tankene, fordi er den tilbake i form, som vi tror er godt mulig, så kan den utfordre 5 Duca Di Como, og igjen, dette kun på grunn av startsporet. Rail og en posisjon ganske langt framme er veldig viktig i dirt løp. Den er vant til å møte elitehester på dirt og på denne nivåen burde den være i stand til å vinne og forsvare railen. En god outsider. I Dubai i 2020 så kom den på 3. plass i et løp over 2.000 m og i to Gr.3 løp over 1.600 m så ble den bare slått med ~11 lengder. I et av de løpene kom den på 4. plass.

3 Beach Road One har dårlig startspor og er ikke like rask eller sterk som resten.

4 Jazz Explosion slo 5 Duca Di Como på overbevisende måte på Jægersro. Dette er en elite hest på dirt. Men her må vi huske at 5 Duca Di Como har aldri prestert som best på Jægersro. De virkelige gode hestene vinner på 1.45,- i Pramms Memorial. Og 4 Jazz Explosion på sitt beste vant på ikke mindre enn 1.46,3. I fjor ble den slått med 7 lengder i dette løpet.

5 Duca Di Como har vært god lenge. Men ikke så god som den viste seg å være sist. Den vant på rekord tid over 1.370 m å Øvrevoll. Det tatt i betraktning og det at 5 Duca Di Como er sitt beste seg på Bro Park, betyr at vi forventer at den skal vinne. Kan kanskje komme tidlig i kamp om ledelsen med 2 Ambassadorial. Da blir det interessant å se hva som skjer. Vi forventer uansett at den skal slå den.

6 Stone Soldier kommer med en handicap på rundt ~80. Har da fått handicap 90 av handicapperen. Hestens beste løp var den siste på All Weather, som den vant i mars i år, hvor den vant på 1.28,31 med 5 lengder. Med 200 m ~12 sek, så tror vi ikke den er rask nok til å vinne her.

7 Everest Voice er ut av La Zona. Den skal like dirt og vi tror den faktisk skal være best på dirt. I Pramms var den forferdelig men den banen er litt tricky. Dirt banen på Bro park er vennlig. Vi tror at den kan heve seg her. Er da tvilsomt om den er i form. Vi forventet at den skulle vinne lett sist og den forsvant i svingen. Slo Red Hot Chili på gress tidligere i år. Om den er bedre på dirt og er i form så er en trippelplassering aktuelt. Fikk ikke et dårlig startspor. Har også sviktet på banen tidligere, i Bro Park Trial.

8 Sun Power er vi litt usikre på. Tiden den vant på sist er god nok til dette løpet. Det var da et løp hvor førstepremien var 60.000 kr, og et klasse 4 løp i England. Har da et veldig bra avslutning. Startspor 8 har lite å si. Vil komme sterkt på slutten. Burde ikke kunne slå 5 Duca Di Como men løp er løp.