Categories
2021 September Bro Park Spillforslag

Bro Park 29. September

Valg: 3-6-4-7 / 2

Her kan det være overraskelser. Det er ingen pålitelige hester og flere som kan være gode. Verdt å spille flere.

1 Gitane sitt kval-løp kan vi ikke lese noe fra. Den ble stoppet det meste av løpet. Det var også på gress og kommer nå ut på dirt. Moren til hesten var en dirt hest så det kan hende denne løpet bra. Merk at den er 4 år og trent og eid av oppfordreren.

2 One Night In Malmo var tidligere trent av Kahlil De Burca. Byttet eier og trener på slutten av Mai i år. Hesten har en sterk dirt pedrigree og ville ikke overrasket oss om den vant første gang ut. Merk at den ikke har løpt siden vinter og at treneren har hatt neste 4 måneder med den. Som 3-årig hest så har den sikkert utviklet seg en del på den tiden om den ikke har vært veldig skadet/syk.

3 Yalla Yalla er den naturlige favoritten basert på kval-tidene den har klart. Men den var utrolig blek i sitt debut. Den likte ikke de andre hestene og stoppet på en måte å løpe. Har de fikset det så er hesten farlig. Moren til hesten var en ren sprinter.

4 Alvena Sadi hadde mer å gi i sitt kval-løp. Den ble stoppet nesten hele løpet. Blir ridd av Jacob denne gangen. Moren til hesten var en sprinter.

5 Hidden Pride har ikke en sprinter avstamning. I kval-løpet var den ikke så bra men den gikk på gress. Uvisst hvor bedre den er på dirt.

6 Skyler har gode løp på sprinter distanse i år. God jockey, vekt og startspor.

7 Bright Light vant sitt debut løp på distansen på en noe tung bane. Det løpet gikk på dirt og var på 1.200 m. Har siden ikke vært ute på distanse før i juni i år. Kval-løpet var ganske bra men det så ut som34 Yalla Yalla var bedre. Går 6 kg ned fra vekten på kval-løpet og kan være interessant her.

8 Jackpot har ikke en sprinter avstamning. Kommer dessuten ut med 66 kg når den skulle ha kommet ut med 57 kg.