Categories
2021 September Bro Park Spillforslag

Bro Park 29. September

Valg: 10-6-7 / 11-3-2

1 Perfect Sister er halvsøster til Perfect Girl Ester som er en hest over handicap 80, best på sprinter distanse. Vant ganske lett første gang ut og har et bra startspor. Men etter det vi så i det løpet så er den ikke rask nok. Det høres ikke overbevisende ut med en tid på 1.25,5 på 1.400 m men banen var veldig rask den dagen og handicapperen mente heller ikke at prestasjonen var verdt mer enn handicap 72! Hesten som kom på 2. plass beholdt handicap 65.

2 Green Backspin blir ridd av Malva igjen. Hun har vært skadet en stund. De har gode løp sammen, blant annet en 4. plass i april fra handicap 78. etterfulgt av en 3. plass på 1.600 m en halv lengde bak Grimeford Lane. Det ser desverre ikke ut som hesten er spesialist på denne distansen men på en god dag kan den vinne. Har god startspor og er en outsider.

3 Dust Devil klarte ikke å holde følge med Augustus Caesar sist men var bare slått med 2,5 lengder. Har en veldig god avslutning men vi har ikke sett formen den hadde i vinter ennå. Vi har lenge ment at dette er en god hest. Den kommer ut med hverken blinkers eller saueskinn.

4 Une Autre Beaute hadde ikke en sjanse sist da den var favoritt. Vinnertiden ble alt for god. Den endte opp med å tape 2. plassen med 0,5 lengder. Vi så ikke mye sprinter egenskaper for å være ærlig.

5 Sharp Eye pleier å komme bakfra og er best på dirt. Den møter flere raske hester her og vi tror ikke den kan utfordre dem med 61 kg. Vektmessig så står 2 Green Backspin flere kilo bedre. Dessuten så klarer ikke 5 Sharp Eye noe bedre enn 1.12,5 på denne distansen, og det på sitt beste.

6 Dimeadance vant på 1.12,8 fra startspor 6 den 25. juli. Dette etter å ha vært på 3. og 2. spor og svingen. Hesten brukte alt av krefter men banen den dagen virket ikke så rask. Husk at hesten er halvbror til Mountain og Ella Fitz, to raske hester! Førstnevte har nådd handicap 92 på sprinter distanser på dirt. Så det burde finnes lignende kapasitet i 6 Dimeadance.

7 Semiramis er endelig tilbake i form. Malin var en hode av å vinne sist. Ut fra det vi vet så er den bedre på gress men det ville ikke overrasket oss om den var like bra på dirt. Dette fordi den har vunnet flere ganger på dirt. At tidene ikke har vært så gode har vært fordi banen ikke har vært like rask. I år er dirt banen på Bro Park den raskeste den noen sinne har vært. Og de gode løpene 7 Semiramis har på banen har vært fra tidligere.

8 Hypochondriac ser ikke ut til å være i form og sitter 1 kg unna sitt maks handicap. Emma har også valgt å ri 10 Mogsy i stedet. Vi tror ikke den har en sjanse.

9 Cat Ballou har ikke vist seg å være rask nok til å vinne dette løpet.

10 Mogsy er hesten å slå. Vant utrolig lett sist etter en lang comeback. Startsporet er ikke bra men vi tror lærlingen løser det. Dette er den raskeste hesten i feltet og 65 kg har mindre å si i sprinter løp enn andre løp. Men vi nevner at https://app.svenskgalopp.se/ sier at vinnertiden var 1.11,2 og ikke 1.10,2.

11 Fidji er en rask hest. Den takler vekten og Jacob rir bra. Ulrika er utelukket for dagen så det er godt jockey valg. Hesten er halvsøster til Kashgar. Og Kashgar var en av topp sprinterne på Bro Park. Etter det vi har sett hittil er 11 Fidji bedre på gress enn dirt men vi utelukker ikke at den er blitt bedre i år og er faktisk bedre på dirt. Den har tross alt ikke kommet ut på dirt på Bro Park i år.

12 Athena har en sjanse til å vinne løpet basert på løpet den vant sist. Den kommer ut 10 kg lettere enn sist hvor den vant på en tid som hadde sikret den en 4. eller 5. plass i løpet 10 Mogsy vant. Kommer ut fra et dårlig startspor men hesten er rask!

13 Fury The Bullet har bedre løp på gress enn dirt.

14 Fabricio er etter vår mening ikke en sprinter hest. Startsporet er dessuten veldig dårlig.

15 Jungle Dream er på rundt 5 Sharp Eye sitt nivå. Er som best fra front men har startspor 15 som er det verste mulig.