Categories
2021 September Bro Park Spillforslag

Bro Park 29. September

Valg: 3-7 / 1-10

1 Littleredcorvette er god når banen på Bro Park er rask. Gjorde en flott innsats sist og er bedre på dirt enn gress. Men sitter veldig høyt oppe i handicap. Er i form for dagen. Tapte for 3 Quagmire sist den var på dirt men står 4 kg bedre.

2 Man In The Moon er bedre på 2.100 m enn 2.350 m. Den har en god startspor og har falt minst 4 kg i handicap. Burde ha en sjanse.

3 Quagmire hadde vi som banker nest sist men den var ikke i form. Vant løpet etter på dirt. Kommer ut med samme vekt fra et bra startspor og burde ha en veldig god sjanse.

4 All Run var tidligere trent av Lennart og vært leaset til nåværende eier fra april i år. Dette var en god hest to år siden. Den hadde klasse. Er den i form har den en liten sjanse. Vi tror 66 kg er mye å bære.

5 Saltie Girl har ikke vært i form på lenge.

6 Sophie B er god nok til å vinne. Men vi mener den er bedre på kortere distanser. Tok fronten og ledet lenge i løpet sist men ble tatt igjen. Kommer ut 1,5 kg lettere med en bedre jockey men vi tror ikke på mye forbedring. 3 Quagmire løp samme dag og vant på det vi regner oss ut til ~1 sek bedre.

7 Helmut kom på 2. plass i Svenskt Derby Consolation. Det var også på en god tid. Møtte alt for gode hester løpet etter og løpet sist gikk på gress hvor den har sine svakeste prestasjoner. Får 3 kg lettelse med Angelika og kan slå til her!

8 The Gurka pleier å møte bedre hester. Kommer derfor ut med 64 kg. Men ut fra det vi har sett fra tidligere resultater, så vinner den ikke ofte med høy vekt.

9 Paakame Enki tapte for Ittmaam, 25. juli, som tapte for 6 Sophie B, 8. september. Sist klarte den å vinne med å gå i front og med 63 kg. Kommer ut 7 kg som vil hjelpe mye. Rytteren den får nå er veldig bra til å ri i front. Den gangen den tapte, 25. juli, ble den ridd dårlig i front og ble tatt igjen på slutten. Ok sjanse.

10 Double Rock var vår første valg sist. Kommer ut 4 kg lettere. Den så ikke ut til å ha nok speed til å ta igjen 3 Quagmire sist. Om den vil vinne må den presse hardere fra start. God trippel plassering.

11 Russell fikk et alt for perfekt ritt sist. Nå møter den flere gode hester og det kommer til å bli kamp om posisjoner fra første sving. Står bra vektmessig men vi tror den bare er på 6 Sophie B sin linje. Det er bedre hester til start.

12 Cooperess har vunnet på dirt tidligere men vi mener den er bedre på gress! Kommer med lav vekt men startsporet er dårlig. Den liker en god posisjon nærme fronten.