Categories
2021 Oktober Øvrevoll Spillforslag

Øvrevoll 3. Oktober

Banen kommer til å være fra veldig myk til noe tung!! Det er ikke alle hester som takler en sånn bane. På Øvrevoll så varierer det ofte hvor banen er best på en dag som denne. Kanskje midt på banen og et halvt spor til utsiden er nok den beste. Det som definitivt ikke lønner seg er å kaste/sende hesten til utsiden/ytre rail, rett etter at man kommer ut fra den STORE svingen. Vent til det er 400-500 m igjen i hvert fall.

Øvrevoll 3. Oktober V64Forslag Basert På Analyse
V64-1 Ganske Sikker Avdeling4-3 / 2-5
V64-2 Gode Valg / Tøff Løp3-5 / 11-7-12-6 / 2
V64-3 Burde Vinne9-3 / 6
V64-43 / 5 / 8-6-7
V64-510 / 7-3-1 / 11-9-8-4
V64-68-1-10 / 13-9-3
Pris 24 kr. 432 kr.

Valg: 4-3 / 2-5

1 Cam Tree var veldig urutinert i sitt første start. Får “S” på for å skjerpe seg. Den var ikke så langt bak og mistet egentlig ikke lengder de siste 200 m. Men må heve seg en del for å kunne vinne. Moren Camarina kom på 3. plass i Norsk Kriterium, men var slått med over 7 lengder.

2 Norok mistet ikke lengder på oppløpet og vi mener den til og med hentet 0,5-1,0 lengder. Vi mente at distansen var for kort til hesten i det løpet og det viste seg å være tilfelle. I debuten var den veldig langt bak og klarte å hente stallkameraten 8 Queen Of Antarktis de siste 50 m. Moren var over handicap 80 og faren er en sprinter som bare har seiere i Gr.3 til å vise. Men om den får bedre feste på myk til noe tung bane, som vi mener banen kommer til å være, så har den en sjanse her. Distansen passer bedre enn sist, denne hesten kommer bakfra.

3 C Moon er vår første outsider i dette løpet. Den er ut av gode Karaliene som slo både Appelina og Our Last Summer som 2-åring. Enda å bemerke, er at den slo de på en lrevende noe tung bane. Spesialist distansen til Karaliene var på denne distansen. 3 C Moon er dessuten etter Wilshire Boulevard som var også en stjerne på denne distansen og på en myk til noe tung gress bane. Merk at det var ikke lenge siden Solveig slo Ascot Brass. Førstnevnte er faktisk etter Wilshire Boulevard og slo sistnevnte på en krevende bane på Bro Park!! Interessant debutant her. Og Nora får gode ritt av Cathrine!!

4 Semper Fi er hesten å slå. Vant Breeders’ Juvenile i Sverige og det er verdt mye. Om ikke det er nok så kom den på 2. plass i Derbydagen. Den var foran flere av de hestene den møter nå. Den ble kanskje sliten på slutten og tatt igjen av vinneren, men den fulgte opp med å vinne på en myk bane i Sverige! I tillegg så vant den på en veldig myk bane på Øvrevoll på slutten av september. En favoritt som blir vanskelig å slå.

5 Killer Queen slo 4 Semper Fi første gang ut. Den så ut som den hadde mer å vise og var enda bedre andre gang ut mot importerte klasse hester, men da 7 lengder bak. Men den så ikke ut som den likte den harde banen på Derbydagen så mye. Banen var også ganske hard løpet før det. Så vi ser at det er en fordel at banen er krevende på søndag! Merk at den er etter Giant Sandman som var spesialist på denne distansen og på krevende bane. Kan være verdt å ha som outsider, ikke minst fordi det er den eneste som tidligere har slått 4 Semper Fi. Merk også at den får en ny jockey.

6 I Rest My Case vant sist. Men det var for tight mot hester som ikke er på nivå til å utfordre 4 Semper Fi. Den mistet noen lengder på å løpe inn og ut på oppløpet osv, men ikke nok til at vi mener den har en god sjanse til å vinne. Det som teller positivt er at Jacob rir den. Han kommer fra å vinne to gode løp på Klampenborg og rir super bra for tiden. Det som teller negativt er at den var dårlig på myk bane i debuten, den ble til og med hentet av andre hester på slutten, at moren Sweety aldri vant på denne distansen og var bedre til 1.170 m, og at den ikke har møtt klasse hester tidligere. Det er mye som teller negativt så vi har den ikke som outsider.

7 Gold Rush gjorde sitt beste sist og vi tror ikke den kan mer. Distansen er 200 m lengre denne gangen og vi så ikke at den hadde flere krefter å hente. Er uansett på 6 I Rest My Case sitt nivå.

8 Queen Of Antarktis hadde ikke mer å gi på slutten sist og tapte derfor seieren. Distansen blir 200 m lengre og banen mer krevende. Den ble hentet igjen av stallkameraten 2 Norok på Derbydagen på 1.370 m, og med tanke på at distansen er den samme, og at banen verre, burde den ikke ha noe sjanse når hestene nærmer seg mål. Nevner da at avstamningen tilsier at den står distanse. Men den er 2 år, og fra det vi har sett, så er 1.200 m grensen nå.