V4-3 Veldig Jevnt!! (Alle kan vinne)5-4-9-1 / Alle
V5-46-4-5
V5-52-6-3
Pris 90 kr. 648 kr.

Valg: 6-2 / 1-9-4 / 3-8

1 Una Matina er meldt i Skånelandsløpet (1.600 m) på Jægersro om en måned. Den ble kjøpt for €40.000 i fjor. Moren har en 2. plass fra et Listed løp i Tyskland. Halvsøsteren fikk et 2. plass som 2-årig. 1 Una Matina har gress avstamning skal være best på stayer distanser. Vi liker den men 1.200 m er kanskje for kort.

2 Never Pass Me har sprinter avstamning. 4. plassen i debuten er ikke dårlig med tanke på at distansen ikke var den riktige. Hesten ble kjøpt for £10.000 i år. Ok sjanse. Er meldt i Mr Ascots Vinterfavoritten og Skånelandsløpet.

3 My Ladybug har en ok avstamning. Hestene til Bent Olsen er ofte mye bedre andre gang ut. Topp jockey Eduardo som kommer fra Tyskland rir.

4 Red Alert var litt urutinert første gang ut. Vi likte hva vi så. Dette er et maiden løp og det blir ikke overraskende om den vinner. Moren var handicap 82. Vi er ikke så bekymret over distansen fordi banen kommer til å bli krevende.

5 So Devine har en dirt avstamning men moren var bedre på gress. Den løpte ganske bra første gang ut men skal vi tro tiden så var den betraktelig saktere enn 4 Red Alert som løp samme dag. Bedre å vente til den kommer til Jægersro for å spille den. Den er også meldt til Skånelansdløpet.

6 Lexington Avenue er meldt i Mr Ascots Vinterfavoritten og Skånelandsløpet. Den har en sterkere dirt avstamning enn gress avstamning, men helbroren var god på gress også, og spesialist på sprinter og middels distanse med blant annet et 2. plass i et Gr.1 løp på gress. Vi mener den skal ha en veldig god sjanse i dette maiden løpet.

7 Prince Caspian er etter Giant Sandman som har hatt gode avkom på gress, og myke baner. Moren var ganske god som 2-årig. Men løpene på Klampenborg, med samme rytter, har ikke vært så gode.

8 Mygirlcharlie misset starten første gang ut. Men den løp bra hele løpet deretter, hvor den tapte knapt i mål. Er den rask fra start kan den godt overraske.

9 Zasha kommer fra et løp med høy premiesum. Den var foran flere gode hester etter 1.200 m løpt og det forventes en god plassering. Var dessuten bare 2,5 lengder bak Sandmarine på et veldig god tid.