Categories
2021 Oktober Bro Park Spillforslag

Bro Park 27. oktober

Valg: 1-2-7 / 8

1 Ocean Side er best på denne distansen på Bro Park. Hadde ikke noe å svare 4 Warwick Avenue med 18. august men sistnevnte går opp 6 kg, som er ganske mye på denne distansen. Banen virket for rask for 1 Ocean Side den dagen. Det kommer til å regne men banen kommer til å være bedre enn den gangen, for 1 Ocean Side. Ble bare slått av de beste hestene på denne tiden av året i fjor. Møter ikke eliten i dette løpet. Klart god sjanse.

2 Flying Barrel forsvarte sin handicap i fjor med å vinne den 12. desember. Er i form og er god på distansen basert på løpet sist. God sjanse.

3 Helmut er en liten joker. Kom på 2. plass i Svenskt Derby Consolation. Vi ser at den har en sjanse fordi Enge Hazard som kom på 5. plass i Norsk Derby klarte å slå 2 Flying Barrel sist. Tiden til 3 Helmut i Svenskt Derby Consolation var god nok til 5. plass i Svenskt Derby. Men basert på løpet sist og resultatene i sine 3 siste start, samt prestasjonen 30. juni på denne samme banen, så er den ikke god nok.

4 Warwick Avenue var langt slått sist. Etter svingen hadde den ingenting å vise. Det er en stor forskjell å gå fra 52 kg til 58 kg på denne distansen på en hest så ung. Den startet sesongen med handicap 72 og er en god hest, men ikke for denne klassen.

5 Arctic Waltz er en annen joker hest. Har kommet ut på enten hekk eller gress løp. Dette er en dirt hest. Vi har ingen aning om hesten er i form. Men den har kommet 2 kilo ned i handicap siden sesongen startet. Den har også bare vært på Bro Park dirt en gang, og det var 3.200 m tidlig i sesongen. Er den i form kan den “teoretisk” sett vinne. Vi tviler.

6 Lady Of Jazz har en god sjanse om den er i form. Hesten er veldig god. Med det sagt, så har den vært ute lenge. Fire måneders pause. Kommer ut med mye vekt og trenger sikkert i hvert fall, et prepløp før den vinner.

7 Man In The Moon vant på en veldig god tid sist. Den kom bakfra og løp lett på oppløpet. 250 m lengre distansen ser ut til å bare være en fordel. Kommer også ut 6 kg lettere som virkelig teller på denne distanse. Topp sjanse. I fjor var denne hesten på handicap 76. Skal være en klasse svakere enn både 1 Ocean Side og 2 Flying Barrel, men den var utrolig god sist, og i kjempeform.

8 Dragonfly er bedre på 2.100 m enn 2.350 m fordi den liker fronten. Er faktisk avhengig av den for å ha et bra løp. Men den har vunnet på 2.350 m. Så distansen passer bra. Men den er en klasse svakere enn både 1 Ocean Side og 2 Flying Barrel.