Categories
2021 Oktober Bro Park Spillforslag

Bro Park 27. oktober

En kort analyse. Det kommer litt regn på løpsdagen og det vil påvirke banen litt. Det har ikke regnet i dagene før. Så banen vil sikkert være grusete og rask. Det kan lønne seg å gå i front. Første løp vil faktisk gi oss svar på det. Vinner 1 Stolen Tango fra front er banen god og rask. Blir den tatt igjen av 5 Dust Devil så er banen god til de som kommer bakfra.

Vi sette 4 Perfect Sister som banker forslag fordi den burde vinne om den tar fronten. Det ser ut til å være ganske lett å få det til også. Men løp er løp, og den blir ridd av en lærling, så derfor bare som forslag!

https://www.galoppanalyse.no/weather/
Bro Park 27. oktober V4Forslag Basert På Analyse
V4-1 Ganske Sikker Avdeling1-3-6-5 / 2
V4-2 Banker Forslag4 / 5-1 / 3-6
V4-3 Ganske Sikker Avdeling1-2-7 / 8
V4-4 Burde Vinne / Outsidere4-9-11-13 / 7-1-12
Pris 96 kr. 672 kr.
Bro Park 27. oktober V5 Forslag Basert På Analyse
V5-1 Burde Vinne / Outsidere4-9-11-13 / 7-1-12
V5-2 Ganske Sikker Avdeling1-5 / 6-4
V5-3 ALLE VINNER (Kan Ikke Spilles)1 / 6 / 4 / 7
V5-4 Sikker Avdeling4-7-1-3
V5-5 Ganske Sikker Avdeling6-3 / 1-2-7
Pris 64 kr.

Valg: 1-3-6-5 / 2

1 Stolen Tango er en frontrunner. Startspor 1 er faktisk ideelt for denne hesten. Det er denne hesten som vil sette tempoet i løpet og den vil neppe gi fra seg fronten og railen. Det er faktisk viktig i løp over 1.200 m, spesielt når banen er god og rask siden forskjellen på speeden på oppløpet blir mindre. Dette er den beste distansen for hesten. Hesten er i form, og har vunnet med Angelika tidligere. Dessuten så er Angelika best når hun er i front. Eneste som teller negativt er at hun red for passivt sist, skjer det igjen vinner hun neppe. Nestsist så hadde den dårlig startspor og måtte ta 3. spor i svingen.

2 Houston Heat vant på rundt denne tiden i fjor på Bro Park. 6. plassen på Øvrevoll er ikke så dårlig, men langt fra god. Den møter svakere klasse her og så lenge den liker banen har den en sjanse. Kommer sterk bakfra. Men vi har ikke sett at den er i toppform.

3 Green Backspin er spesialist på 1.600 m. Med dette sagt så har den speed til å konkurrere på denne distansen også. Den klarte så vidt ikke å holde første plass etter 1.200 m løpt sist, mot gode Stonefield Flyer. Men var langt foran 5 Dust Devil på dette punktet. Vekten vekten viser oss at den faktisk står flere kilo bedre enn sistnevnte som også sikkert blir en av favorittene. Merk at Stonefield Flyer var handicap 79. Dette sier oss at 3 Green Backspin har faktisk en ganske god sjanse her. Er i god form også. Husk at 3 Green Backspin var handicap 78 i april!! Nestsist så misset rytteren starten.

4 Hypochondriac er for høyt oppe i handicap. Pleier å være bedre på 1.000 m enn 1.200 m og pleier å slå svakere hester enn disse.

5 Dust Devil er hesten som vi forventet mye av i sommer og viste ingenting. Vant lett med Cornelia nest sist og så ikke ut til å være i så god form sist. Burde være bedre nå med lengre hvile. Vekten teller negativt, men er banen god til å komme bakfra så er den farlig.

6 Semiramis forventet vi mye av sist. Vi hadde den som førstevalg. Den tok ikke fronten eller var nærme nok og løpet var over. Den er litt svakere på dirt enn gress men den kan vinne for det. Får desverre ikke fronten siden 1 Stolen Tango er med, men det er ikke så farlig. Beste posisjon er rett bak lederen som nest sist hvor den nesten vant. Ble slått av 5 Dust Devil da, men står 4 kg lettere og dermed bedre.

7 Wildfire er i våre øyner ikke så rask. Ble slått av 5 Dust Devil med lik vekt i april, da både ~5 kg lettere, og siden de begge er tyngre, så er det faktisk en fordel for den som kommer bakfra, altså 5 Dust Devil. Men det er veldig jevnt mellom dem uansett. Det som teller veldig negativt er startsporet! Det er flere raske hester fra start i dette løpet og startspor 7 er ikke så bra.

8 Fury The Bullet har langt bedre resultater på gress enn dirt. Så ikke farlig ut sist og kommer 4 kg tyngre.