2021 Oktober Bro Park Spillforslag

Bro Park 27. oktober

Valg: 6-3 / 1-2-7

Det burde holde med to hester. Den som burde vinne, og den som burde vinne om den er i form!!

1 Highland Queen hadde ikke en sjanse mot vinneren sist. Står ikke så bra vektmessig.

2 Pharitz Dahhia er spesialist på distansen. Ble slått av 1 Highland Queen på Jægersro i mai. Ser ikke ut til å være like god på dirt som på gress.

3 Lazom Al Khalediah ser ikke ut til å være i form. Var i form i fjor og kom på gode plasseringer på dirt og gress. Har ikke løpt siden august og det kan hende at den endelig er i form. Outsider. Vant på dirt i fjor og er best på 1.600 m og oppover.

4 Cr Tahfeem er ikke god nok.

5 Sahm Al Khalediah ser ut til å være en gress hest.

6 Elementary Union var forferdelig dårlig sist. Kommer ut mye lettere denne gangen og banen er sikkert ikke like rask. Burde løpe mye bedre. Topp sjanse. Står bedre enn 1 Highland Queen vektmessig.

7 Karyusha kan overraske med en 2. plass i dette løpet. Skal være best på stayer distanser men løp veldig bra på Jægersro sist.