Categories
2022-04-April Bro Park Spillforslag

Bro Park 20. april

Valg: 1 / 5 / 3-2


Vi ble litt satt ut av kval-løpet til 1 Dear Bear. Vi forventet oss ikke noe så bra når vi så tiden. Den løp rask, så sterk ut, og galloperte kjempefint. Den ble dessuten holdt tilbake. Kval-løpet var så bra i våre øyner at den burde egentlig bare vinne. Men debut er debut.

Vi tror at av de øvrige burde den beste hesten på denne distansen være 5 Dolores. Den har en sterk avstamning som vi liker og duger på banen. Vi så faktisk ikke på kval-løpet, men den hentet flere på slutten i sitt debut løp på Jægersro. Vi forventer mer av den. Det er derfor vi setter den som 2. rangert. Vi kan da ikke forsikre om at den kommer til å være så god fra starten av, så vi velger derfor ikke å garantere det.


1 Dear Bear har en miler avstamning fra faren sin side og mer av en stayer avstamning fra moren sin side. Etter det vi så på kval-løpet så skal den ikke ha noen problemer på dirt. Ikke bare det, den så veldig fin ut og vi var positivt overrasket med hva den viste. Den kan virkelig gallopere. Ikke tenk mye på tiden, det er hvordan den løpte som teller mer. Den ble dessuten holdt noe tilbake av rytteren. Noe annet å bemerke er at treneren pleier å ha hestene i orden når de kommer ut i løp. Distansen burde være perfekt.


2 Strawberry har fordel av distansen. Startsporet er Ok. Er halvsøster til Magnolia som ikke hadde den høyeste handikappen, men som startet 3 års sesongen med to 2. plasser på hhv. 1400 m dirt og 1.600 m dirt på Bro Park. Kanskje trippel. Ikke vår første valg.


3 House Doctor hadde vi forhåpninger for i fjor. Den skuffet en del, på både gress og dirt. Møtte noen av de beste 2-åringene i fjor og var ikke langt slått. Distansen er midt i prikk. Blir det ridning med pisk så kan det være akkurat det hesten trengte. Outsider. Merk at den har en 2. plass bak Daytona Gold, som vant lett i debuten i år.


4 Bearwinner er halvbror til Giovanni Nobile og helbror til Bearfoot. Vant ikke i fjor men har en del å gå på. Kan vise noe bedre med pisk. 4. plassen sist på Jægersro var ikke så dårlig, men langt fra sterk.


5 Dolores blir ridd av Nathalie, som er eieren. Det er ikke alltid hun velger den beste hesten. Det vi liker med hesten, er at den er etter Helsinki. Distansen burde passe perfekt. Moren til hesten var ganske dyktig og nådde over handikap 80 på dirt. 5 Dolores er i tillegg halvsøster til Leo The Lion som gjorde det bra på dirt. Kan være stallens beste sjanse i dette løpet. Det eneste negative er debut-løpet. Men det var sent i sesongen og det var på en annen bane. Dessuten så mener vi den avsluttet bra, så ikke helt dårlig debut. 5 Dolores kan vise seg å være en klasse hest, og dermed mer enn god nok til å overraske. Outsider.


6 Credit Card så ut til å mangle krefter på oppløpet sist. Kan sikkert bedre siden den startet flere lengder sist, noe som “S” kan hjelpe med, men vi tror den møter bedre hester. Distansen tror vi heller ikke er en fordel her.