Categories
2022-04-April Bro Park Spillforslag

Bro Park 20. april

Vi håper det blir løp!

Bro Park 20. april V4Forslag Basert På Analyse
V4-1 Burde Vinne4 / 2-6
V4-2 1 / 5 / 3-2
V4-36 / 4 / 9-1-2
V4-4 Åpent Løp2-1 / 4 / Åpent ellers
Pris 4 kr. 72 kr.

Valg: 4 / 2-6


Her mener vi 4 Victor Kalejs burde vinne. Hesten vant Pramms Memorial noen år siden og er god på både stayer og miler distanser. 2.100 m er midt i prikk. Den kan vise både speed og styrke og virker derfor veldig pålitelig for oss. Vant i sitt første start i fjor og slo Plantstepsdream, som er handikap 93 nå og som er meldt i Pramms.


1 Falkor løp kjempebra i starten av sesongen i fjor. Kom senere også på 2. plass i Svenskt 2000 Guineas. Denne distansen har ennå ikke vist seg å være hestens spesialitet. Men den kommer ut lett i løpet. Den sitter bare på handikap 79. I utgangspunktet skal den ikke klare å slå 4 Victor Kalejs men det er gitt at sistnevnte er i form. Det er første løp for 1 Falkor og med tanke på at den var god på denne tiden i fjor, så tror vi at den kan ha noen sjanse her med 56 kg.


2 Lady Of Jazz er kommer ut på riktig distanse. Den vant tre løp på rad fra april til juni i fjor. I motsetning til 1 Falkor så er den 5 år. Det er en fordel her, den har hatt mer tid til å utvikle seg. Løpene i oktober og november var dårlige men det er tydelig at heste ikke var i form. Om den er i form, så er den seiersaktuell! Sterkeste kort i mot 4 Victor Kalejs.


3 Archimedes Face har en god avstamning men var ikke like bra i fjor som 1 Falkor. Sistnevte fikk plass i Svenskt Derby. Seierene mot slutten av sesongen var derimot bra. Resultatene peker på at den skal i utgangspunktet klare å forsvare handikap 80. Banen er da ikke den samme. Det er stor usikkerhet rundt denne hesten, det var ikke før mot slutten av sesongen i fjor at den viste oss at den er god. Og den løp så mye som 12 løp fra april til november. Det kan være mye, spesielt siden distansene var så krevende. Hvis den er i form så står den bedre enn 1 Falkor, pga. distansen. Men vi har våre tvil.


4 Victor Kalejs er hesten å slå. Formen virker aldri å være stabil for denne hesten, men den slo Plantstepsdream i sitt første løp i fjor! En hest som sitter på handikap 93. Resultatene peker i første øyekast at hesten ikke er like god på stayer distanser som på miler distanser, men det er faktisk det motsatte. Den har møtt tøffere motstand og vekt vilkår på denne distansen. 4 Victor Kalejs er veldig god på denne banen og 64 kg er en vekt den takler. Hesten å slå.


5 Ocean Side sliter alltid i årets første løp. Den har også bedre resultater på 2.350 m enn 2.100 m.


6 Warwick Avenue utviklet seg noe fantastisk i fjor. Fikk bare en seier men den hadde flere gode løp. Er faktisk på sitt beste med bunnvekt som er det han kommer ut med nå! Møter veldig tøffe hester men den foretrekker faktisk det. Er løpets beste outsider.