Categories
2022-04-April Bro Park Spillforslag

Bro Park 27. april

Valg: 6-9 / 4-10-3 / 11-8


Et maiden løp for 3-årige hester. De med best sjanse er 6 Farhh Out som skal være en naturlig dirt hest og har løpt bra hittil på underlaget, og 9 Vila Nova som var en Godolphin hest og har en veldig vakker avstamning. Grunnen til at vi liker 9 Vila Nova er fordi den viste seg som en klasse hest i kval-løpet, løp uten problemer på underlaget og hadde mye mer å gå på.


1 Tussilago Farfara skal være best på gress. Løpte bra på Jægersro sist men det betyr bare at den vil være farlig når gress sesongen starter.


2 Misawa var god i sitt kval-løp men den så ikke sterk eller rask nok til å vinne første gang ut.


3 Champagne Eyes er halvsøster til Tante Tove som var god på gress på denne distansen, med flere plasseringer i breeders og løp med høye prissummer. Hester etter Swipe “skal” være bedre på dirt, men hittil hatt bedre prestasjoner på gress. Men siden 3 Champagne Eye ikke har prøvd underlaget ennå så synes vi at den er farlig. Kan være en outsider.


4 Linda Lou løp bra sist. Den tok en bred sving og var sterk på slutten. Vi mener den hadde slått 11 Innana Sacc om distansen var 200 m lengre, som er dagens distanse. Hesten løper godt uten pisk og treneren har valgt å sette Carlos Lopez opp! Obs obs. Ok sjanse.


5 Guy Diamond er vi ikke så begeistret over etter å ha sett kval-løpet. Den løp mot 9 Vila Nova som bare cruiset til mål og var flere ganger bedre!


6 Farhh Out er hesten å slå i dette løpet. Lengre distanse er bare en fordel for denne hesten. Dirt er hestens beste udnerlag og Per-Anders rir veldig bra for dagen! Veldig god sjanse.


7 Skyraider likte hva vi så av den sist. Desverer så trenger den litt mer trening. Den ble sliten på slutten og 1.400 m er for dagen grensen på hva hesten kan løpe. Med startspor 7 og svingen den vil få så tror vi ikke den vil gjøre det så bra.


8 Muraki er helbror til Muteki og Muddy Blues, begge som var bedre på lengre distanser. Løpene til 8 Muraki var ganske gode på dirt i fjor men vi tror ikke det er nok til å vinne her. Kan da ha utviklet seg mer enn det vi tror og være seiersaktuell. I fjor så løpte den raskt fra start of ble sliten etter 1.200 – 1.400 m. Kan være klar. Svak outsider.


9 Vila Nova cruiset i kval-løpet og det så ut som den hadde mye mer å gi. Hesten kommer fra Godolphin!! Den har en veldig fin avstamning og burde kunne vinne et løp som dette. Super sjanse.


10 Movere mener vi har en god sjanse til tross for det forferdelige første løpet. Den har en fin avstamning og burde takle dirt. Skal da være best på stayer distanser og kan finne 1.400 m for kort. Men det er en hest vi skiller ut fra resten. Burde kunne mye. Banen så ut veldig løs den dagen den debuterte.


11 Innana Sacc har en ok trippel sjanse ut fra det den har vist tidligere. Tapte med 4,5 lengder sist mot en hest som ikke er en stjerne. Vi mener 6 Farhh Out er bedre.