Categories
2022-04-April Bro Park Spillforslag

Bro Park 27. april

Valg: 3-1-6 / 2-5-jevnt bak

Et løp med lav klasse. Her er det verdt å ta med at 3-åringene får 6,5 kg lettelse, som er mye! Så om de er gode, så kan de fort være gode nok til å vinne. Til tross for det liker vi de litt eldre i stedet. 1 Soldier Blue kommer på sin beste distanse fra startspor 1 og møter veldig svake hester! Har dessuten ett løp i kroppen. Ellers så løper 6 Ede’s Garrinchi bra uten pisk og er god på distansen. Men mest interessant er 3 Madison County, den løp skikkelig bra i fjor til tross for den dårlige plasseringen. Vi tror 1.600 m er hestens beste distanse og den burde være god på både dirt og gress.

1 Soldier Blue står ganske bra inne i dette løpet. Det er et løp for hester på maks handikap 64. Får i tillegg 2 kg lettelse fra Emma som kjenner hesten bra. Har i tillegg ett løp i kroppen og distansen er hestens beste. Startspor 1. Skal kunne klare en god plassering.

2 New Princess tapte kval-løpet mot en 2-årige hest i fjor. Vi mente den så bra ut i det løpet men vi har ikke høye forhåpninger for den. Den skal være best på stayer distanser og gress. (Har en fin avstamning)

3 Madison County var for urutinert i fjor. Men vi mener den løpte bra og har mye å vise. Er den i form mener vi den har en god sjanse i dette løpet! Distansen passer perfekt. Hestens halvbror er på handikap ~90. Faren Cityscape var en topp miler. Topp sjanse.

4 Grey Runner skal kunne vise noe bedre denne gangen fordi distansen passer bedre. Men vi tror ikke den vinner, skal ikke være så god ennå.

5 Big Mack kommer fra en fin familie. Hesten er helbror til Tequila Mack som har gjort det bra på dirt, på rundt handikap 70. Om 5 Big Mac viser noe av det samme i dette løpet så kan den vinne. Får flere kilo lettelse fordi den er 3 år. Outsider.

6 Ede’s Garrichi er en av hestene å slå. Den vinner på denne handikappen. Den løper også uten pisk uten problemer. Ok sjanse.

7 All Eyez On Me har ikke vært god i verken løp eller kval-løp ennå.

8 Liveyourowndream er en 1.200 m hest.

9 Black Pepper har ikke løp på denne distansen. Den har varierende prestasjoner også. Vi vet ikke hvordan den står til i dette løpet. Vi tror den skal være best på stayer distanser.

10 Magno tok igjen 4 Grey Runner sist, på 1.200 m. Hesten skal være best på stayerdistanser og burde løpe bedre på 1.600 m enn 1.200 m. Men vi tror ikke den har vist nok til å vinne på denne klassen. Merk at hesten er 4-år og får derfor ikke noe lettelse. Den står ikke så bra til men har i hvert fall ett løp i kroppen.