Categories
April 2021 Bro Park Spillforslag

Bro Park 18. April

Denne søndagen tror vi kan by på gode penger. Det er flere favoritter vi ikke liker. Vi mener favorittene i V64-1, V64-4, V64-5 og V64-6 virker svake mens de i de andre to avdelingene kan fortsatt tape.

Milton fikk flere dårlige løp i fjor. Burde ha vunnet flere. Var god første gang ut i fjor og vi tror den kan slå til her. Gode penger. Ellers liker vi begge hestene Lennart Reuterskiold tar med seg. De er her for å kjempe om seieren. Hester fra Jægersro takler Bro Parks dirt, ikke så enkelt motsatt vei. Spesielt gode hester på Jægersro er gode på Bro Park.

V64-1 2-3 / 1 //
V64-21-3 / 2 /
V64-3 Ganske sikker avdeling3-4-6
V64-4 Sikker avdeling5-4-1-3 / 2
V64-5 Ganske sikker avdeling8-11 / 7
V64-6 Alternativt banker10 / 2-5 / 8-7-9
Pris 96kr. 144kr. 216kr.

Valg: 2-3 / 1 / 6

Her vil de fleste mene at 1 Rubinstein vinner lett. Men vi mener det er en svak favoritt. Om vi skulle velge to hester så hadde vi ikke valgt den. Det er da verdt å ha den med i kupongen om man skal spille tre eller flere. Dette pga. den høye handicappen, sammenlignet med resten av feltet.

Vi liker ikke 1 Rubinstein fordi den er helbror til Barny. Barny var og er god men var aldri og har aldri vært en miler hest. Det meste den klarer er 1.400m. Siden de er helbrødre så forventer mye av det samme fra 1 Rubinstein. Vi ser at hestens beste prestasjoner har vært på gress og den var langt bak på en miler type distanse på Jægersro.

2 Cruise Control hadde en kjempegod kval-tid der den var ute mot gode Snowfoot. Vi mener den skal rekke langt bare basert på det. Men i tillegg så er hesten etter Swipe. Dette er en hingst med beste avkom på dirt og var selv en miler distanse hest. Moren til 2 Cruise Control var ikke særlig god men taklet distanse og har faktisk en god avkom og halvbror til 2 Cruise Control på 90 i engelsk handicap.
For referanse, så var kval-tiden til Cruise Control 50,2 i januar mens 1 Rubinstein klarte 51,8 i mai i fjor.

3 Atlanta er den beste hesten i mot i våre øyner. 1.40,7 er en god tid for 2-åringer i november. Se på forbedringen til hesten med Saueskinn (S) fra oktober til november. Viste seg som en helt ny hest. Reliable Man gir vanligvis avkom for lengre distanser, 1.600m og oppover så det er ikke rart om tempoet var for rask for denne hesten i de første løpene. Fra moren sin side så har vi gode Brazil Jack som vant den svenske 2.000 Guineas og Dallas som kom på 4. plass i det norske Breeders’ løpet. Og med tanke på at Globemaster er meldt i Pramms, så går vi ut fra at stallen til Maria Sandh er på sitt beste.

4 Wake Up er ut av Sleeping Venus. Den var ikke så sterk i skandinavia. Vant noen svake løp på dirt over miler distanse. Hesten er etter Appel Au Maitre så det er nok noe positivt. Men vi har mindre tro på denne enn de andre.

5 Dancingonthetable er etter White Soxs, en chilensk import. Skal vi tro stammen, så skal denne duge på gress.

6 Bearded Lady er ut av Obrigada. En god hoppe men som var best på distanser over 2.000m. Vi har den oppfatningen at Verde Mar sine avkom er også bedre på distanse. Og siden den møtte 3 Atlanta i november og ble slått, så velger vi heller sistnevnte.