Categories
2021 September Bro Park Spillforslag

Bro Park 12. September, Breeders’ dagen

Valg: 7-6-1-5-4

Her mener vi det burde spilles mange.

1 More Caviar kommer med lite vekt men vi tror ikke den er så god på gress som på dirt. Den kom da på en fin 4. plass nest sist og den prestasjonen er å skryte av. Den var langt bak fra ganske tidlig, tok en bred sving og var ganske nærme på slutten. Ut fra det vi så så hadde 200 m ekstra vært en fordel. Kommer ut med rundt samme vekt her, mot færre hester og fra et bedre startspor. Topp sjanse faktisk.

2 Lushes Lashes ble slått med mange lengder sist men da var startsporet ganske dårlig også. Har bedre startspor denne gangen. Det negative er at den ikke er like god på en myk bane som på en rask bane og det kommer regn i morgen.

3 Nokengang har ikke så gode resultater på Bro Park. Har blitt slått av 2 Lushes Lashes over 1.600 m tidligere. Vi liker ikke hestens sjanser.

4 Archers Ignite har løpt kjempebra i år. Kommer sterkt bakfra og er ofte veldig god de siste 200 m. Dette er en ny distanse for hesten. Det kan gå begge veier. Ikke mer enn en outsider. Det er andre hester å slå.

5 My Motivate Girl har vunnet på banen tidligere. Det var også over samme distanse. I fjor var den ikke på god nok nivå til å slå disse hester. I år har stallen til Jessica vært for det meste syk så vi har ikke sett nok av hesten på sitt beste til å si med sikkerhet om den er god nok eller ikke. Det vi kan si derimot er at den var først etter 1.400 m løpt i det løpet Queen Rouge vant og den var ikke slått med mange lengder av hester som Sanary, på en bane hesten ikke har som sin spesialitet! Vi tror denne kan slå til i dette løpet, spesielt hvis den trener sammen og er på samme nivå som Victoria Placa.

6 Herewegodandy vil løpe mye bedre med pisk! Har kommet sent i det siste men vi mener hesten har vært i form. Den har en 3. plass slått med nese fra Svealandsløpet i fjor mot veldig gode hester. Dette er en klasse hest.

7 Youonlyliveonce har en utrolig god kval-tid. Annet enn det har den ikke mye bra å vise. Er hesten å slå men den er ikke pålitelig eller bekreftet at den er en klasse hest.