Categories
2021 September Bro Park Spillforslag

Bro Park 12. September, Breeders’ dagen

Valg: 5 Ascot Brass / 6-10-13-7-2

2 New Target er god på myk og bløt bane. Vil sette pris på at det regner. Med det sagt, så var den med i Breeders’ Trophy Classic i fjor og den kom på en 7. plass. Til hestens forsvar så var formen til hesten ikke i nærheten av det den var når den var 2 år. I år er den bedre og har flere gode resultater på baner som har vært gode. Den er spesialist på myke baner. Outsider.

4 Solveig er ikke god nok.

5 Ascot Brass er hesten å slå. Vant Breeders’ Trophy Classic ganske lett i fjor og kommer fra å vinne to løp på rad. Var gangen før det nære å slå Queen Rouge over 1.600 m!

6 Heart Of Dreams har blitt ridd feil i sine to siste start. Vi kan ikke si med sikkerhet at den ikke er i form. Hesten liker å sitte rolig ganske langt bak og ved rail helt frem til oppløpet, for å så hente alle på slutten. I sine to siste start så ble den ridd aggresiv til å følge gruppen og den hadde ingenting å vise siste ~300 m. Løpene den vant 13. juni og 20. juni er gode nok til å utfordre 5 Ascot Brass. Den løp med 64 kg 13. juni, samme dag som 5 Ascot Brass løp med 59 kg, og klarte en tid på 1.48,4! Går ned 7 kg som er ~1,5 sek. Det vil si en tid på 1.38,0 over 1.600 m. 5 Ascot Brass tapte med nese på 1.38,5. Det som taler for 5 Ascot Brass er da at den ikke ble ridd perfekt i det løpet.

7 Tille In Action var ikke rask nok i fjor. Men den klarte å slå 5 Ascot Brass på 1.980 m på Øvrevoll, Norsk Breeders’. 3. plassen den har 3. juni er ganske bra. We Got The Boss kom nylig mindre enn 1 lengde bak Valence på Øvrevoll. Desverre så var den forferdelig dårlig sist. Det var et løp den burde ha vunnet. Slo Espen Hill men ble til slutt slått av en 3-årig hest. Vi tror den har en outsider sjanse her. Løpet sist var bare verdt 50.000 kr og den var langt bak. Vi tror den vil ligge lengre oppe denne gang, som når den slo 5 Ascot Brass.

8 Ellis St Martin har hittil ikke løpt bra på gress. Den er uansett mye bedre på dirt.

9 The Maestro er bedre på distanser over 2.000 m.

10 I Rely mente vi i fjor og året før at den ikke kunne løpe mer enn 1.400 m. Den vant sist fra start til mål på en Ok tid. Det løpet er ikke god nok til å utfordre 5 Ascot Brass. Men i 2019 ble den slått med halv lengde av 5 Ascot Brass i Breeders’ Trophy Juvenile over 1.300 m! Den så farlig på slutten men. Har den endelig kommet tilbake til den formen mener vi dne kan være farlig her! Slo My Motivate Girl på en bane den ikke liker i mai, samme My Motivate Girl som løp bedre enn Victoria Placa i sommer. Outsider.

11 King Richard er ikke god nok. Er halvbror til Queen Rouge men aldri vist en hint av det på Bro Park.

12 Blue Gem er ikke god nok eller rask nok på denne distansen.

13 Speedman vant på en bedre tid enn 5 Ascot Brass i fjor. Mens 5 AScot Brass vant Breeders’ Trophy Classic, vant 13 Speedman Breeders’ Trophy Classic Consolation. Har i år møtt veldig gode hester, blant annet, Match Maker. Har dessuten bare løpt på Klampenborg, en bane hvor den ikke har sine beste løp og avsluttet ganske bra. Dette med unntak av løpet sist. Vi tror den har en sjanse her. Holdt på å slå Silent Night som 2-årig og elsker en myk bane og Bro Parks gress.