Categories
2021 September Bro Park Spillforslag

Bro Park 12. September, Breeders’ dagen

Valg: 14/ 8-10-11 / 7-3-4

1 Pine River har ikke overbevist oss hittil. Handicappen til hesten viser at den ikke har gjort nok i år. Vi har ment at den var god lenge men løpene til hesten er ingenting å skryte av. Skal i utgangspunktet være bedre på gress så det kan hende den overrasker. Outsider av outsiders. Moren til hesten kom på 2. plass i Breeders’ Trophy Mile på Bro Park.

2 Azzardo er ikke god nok.

3 Callmebymyname har skuffet siden Dansk Derby. Møter ganske gode hester her. Får bruke pisk og kommer på en distanse den er kjent med. Har en 3. plass på en bløt bane på Klampenborg fra i fjor. Kan faktisk overraske.

4 Penfolds har skuffet oss gang på gang. Distansen var ikke til hestens fordel sist så den vil sette pris på 150 m ektra. Regnet kommer til å være en fordel for hesten. En langsommere tempo som vil få det til å føles at de har løpt lengre. Kan fort vinne.

5 Sir Harry nærmet seg mer og mer på slutten nest sist. Vi mente den kom til å elske distanse økningen sist men den var helt borte i stedet. Den fikk ikke feste og får det neppe denne gangen heller.

6 Freya Lucy kommer ut på en distanse den ikke takler. 1.200 m er spesialist distansen til hesten.

7 Leave No Trace sin 2. plass sist er litt å skryte av faktisk. Det same gjelder 4. plassen bak Simply Minds fra mai. Den møter ikke like gode hester i dette løpet. Kan være på samme nivå som 4 Penfolds og 3 Callmebymyname.

8 Handyman Carlras var bedre enn 5 Sir Harry sist. Tre av fire hester som slo den er med i Breeders’ Classic og de har en god sjanse til å vinne. 8 Handyman Carlras var ikke så langt bak etter at de hadde løpet 1.800 m. Er god nok til å vinne dette løpet.

9 Mangusta ser ikke ut til å være god nok.

10 Impact Of Bloom er på rundt samme nivå som 8 Handyman Carlras. Er god på distansen og banen.

11 Wildfire var veldig god nest sist. Den sparte krefter i det løpet og kommer nå 4 kg lettere. Har møtt både Snowfoot og Dust Devil tidligere og ikke vært langt bak de. De hestene hadde vært gode nok til å kjempe om seieren i dette løpet. God sjanse.

12 Mustang er ikke god nok.

13 I Apple er god nok til å vinne. Men det ser ikke ut som den liker Bro Park banen. Vi synes 7 Leave No Trace har bedre sjanse.

14 Atlanta kom på 4. plass i Svenskt 1000 Guineas. På 3. plass kom Iron Butterfly som er favoritt til å vinne Breeders’ Classic. Dette er hesten med best vinnerjanse i løpet. Sist så kom den på 3. plass etter et svak ritt, bak hester som Prima Kalejs og Rubinstein som er med i Breeders’ Classic løpet. Moren Melody Star kom å 4. plass i Breeders’ Classic og faren Reliable Man er en hingst som står distansen. Merk at 14 Atlanta kommer uten Blinkers. Den hadde startspor 15 i Svenskt 1000 Guineas, og kom på 4. plass. Den slipper å møte like gode hester og kommer fra nesten samme startspor. Topp sjanse.

15 Parsifal Torkdahl har vært en skuffelse i nesten hele år. Topp jockey Eduardo Pedroza sitter på men vi tror ikke det gjør noen forskjell.