Categories
2021 Oktober Øvrevoll Spillforslag

Øvrevoll 28. oktober

Valg: 6-4-3 / 2-7

Dette løpet er veldig åpent. Det er ingen sikker vinner eller spesialist på banen og distansen. Dessuten så kommer det hester fra flere type løp, som gjør det vanskelig å sammenligne de.

1 Tootick er ikke en miler hest. Dessuten så er den bedre på gress enn dirt.

2 Klint er en 1.200 – 1.400 m hest men den klarte å vinne på 1.600 m gress tidligere i år. Vi mener hesten burde ha vunnet sist men løpet var forferdelig. Den misset starten og så var løpet så og si over. Skal ikke være bedre på denne distansen, men er banen rask, som vi tror den kommer til å være, kan den overraske fra front.

3 Zeraphine er en hest vi har fulgt etter nesten hele året. Løpte en gang på dirt, på Jægersro, hvor det så ut som den ikke likte underlaget. Men den er etter Zegna og vi utelukker den ikke på hjemmebane. Den er halvsøster til Zahara som var en stjerne på dirt. Husk at 3 Zeraphine har møtt eliten i nesten hele året, og kommer nå ut i en handicap 70 løp. En verdig outsider.

4 Layton har utviklet seg en god del i år. Den har flere gode løp på miler distanser. Senest ble den kort slått i mål i et amatør løp, og er som dere sikkert husker, en spesialist på dirt. Den har blitt ridd av Emelie i flere proff løp og vi tror Charlotta, også en amatør rytter, kan overraske her med 52 kg. Den er også bedre på Øvrevoll enn Jægersro.

5 Rocketman har hittil ikke likt dirt så veldig bra. Men vi har merket at den løpet bedre på dirt på Øvrevoll enn ellers. Den var ganske stabil på slutten sist og med en bedre rytter denne gangen så tror vi faktisk den kan vinne med litt flaks. En outsider.

6 Pirlo er ikke en dirt hest. Men den møter så svak motstand at en dårlig 6 Pirlo på dirt, kan være god nok til å vinne. Kom i mål på ~1.41,7 på 1.600 m dirt i fjor med 55 kg. Det er ~1.44 med 65 kg. Seierstiden kan være på rundt det.

7 Buckwalk hentet en del lengder på slutten sist. Vi forventet mer av den den dagen. Men kommer nå ut 9 kg lettere. Det ser positivt ut, men for å vinne må den være i form også. Outsider.

8 Silvana er halvsøster til Seneschal, en hest på handicap 90. 8 Silvana vant to løp som 2-åring men har siden ikke vært god nok. Den kommer ned i klasse i dette løpet men siden den ikke har løpt så bra på dirt, så tror vi ikke den står så bra til.

9 Deecider så ikke ut til å være i form sist. Ikke gangen før det heller. Er sikkert ikke i form!