Categories
2021 Oktober Øvrevoll Spillforslag

Øvrevoll 28. oktober

Valg: 7-9 / 3-1

1 Clauses Rekato kan klare en tid på ~1.10,5 på denne distansen. Det er bra nok til å kunne vinne. En outsider om den er rask fra start. Står flere kilo bedre enn 9 Golders Green den møtte over 900 m gress tidligere i år.

2 Punktum Finale krysset målstreken på 1.11,3 sist. Ikke bra nok til å vinne. Vant i 2018 på 1.08,- men har siden klart 1.10,7 som sitt beste, og det var i 2019. Vi har lite tro på denne. Ble ridd i november av Willa og var langt fra å vinne. Hesten er bedre på gress.

3 Oliver var vi skuffet over sist. Den vant på både 1.08,8 og 1.09,0 i oktober i fjor. Har ikke vunnet siden. Siden hesten var strøket for nedsatt allmentilstand i september så kan det forklare den svake prestasjonen sist, i oktober. Den var kanskje ikke i topp form enda. Men den kan godt være det nå. Vi tror dette er en sterk outsider, spesielt med Carlos på.

4 Stogas Dancer er ikke best på denne distansen. Slo 3 Oliver i fjor men var i form på den tiden, og fikk 6 kg fra den. Får bare 3 kg her.

5 Clauses Andy var overraskende god sist. Vi er usikre på hvor rask den kan gå. En joker.

6 Macho Maja ble tatt ikke så langt fra målstreken sist. Det var de 52 kg den kom ut med som gjorde det mulig. Den er rask med lav vekt. Kommer desverre ut med 61,5 kg og vi tror det er for mye. Som dere ser, så kommer den som regel på 1.11,-.

7 Lady Daniela har vi ventet på lenge! Hun var utrolig rask på Jægersro første gang ut i år og kom på 3. plass. Ble deretter skadet og fikk bare løpt to ganger. Er hesten i form kan den vinne allerede fra starten. Den vil rett og slett ikke tatt igjen. Denne hesten er rask og god!

8 Menada er kanskje ikke god nok.

9 Golders Green ble tatt igjen noen meter før mål på Jægesro på søndag. Den løper bra med 65,5 kg og er rask fra start. Nathalie kan vinne med denne og har eller en god sjanse. Møter veldig svake hseter her.

10 Ciccarelli kommer ut veldig tung. Kan kjempe om en 3. plass men til og med det ser vanskelig ut fordi startsporet ikke er bra. Kommer som regel på under 1.11,-.