Categories
2022-08-August Spillforslag

Øvrevoll 11. august

Valg: 1 / 3 / 4-2-5


Har ikke truffet sprinter løp i år. Sikreste er å spille alle fem. Men vi mener uansett at 1 Rock Dancer står best til.


1 Rock Dancer er i kjempeform! Den tok fronten sist og så lenge ut som en vinner. Det var ikke hestens spesialitet og vi mener den vil komme bakfra denne gangen. Og på en myk god bane så vil den fly på oppløpet!

2 Klint burde ikke være på nivået til å kunne vinne dette løpet. Men kan egentlig ikke utelukkes med 49 kg. Her vil den beste taktikken å ta fronten i en god tempo og krysse fingrene lærlingen tar svingen godt. Tips. Den skal gå inn i svingen på 80% og akselerere etter halvpunktet!

3 Herewegodandy kommer bakfra og vil sette pris på at banen er mykere enn vanlig. Da har den nok tid til å hente igjen. Den tråkker også bedre på det underlaget. God andre sjanse.

4 Pure Charmer var vi begeistret over etter at den løp for første gang 6. juli. Den var rask på starten og på slutten. Den viste da ingenting på 900 m løpene. Burde være bedre enn 2 Klint. Men med så få hester så kan alt skje. Mulig den tar fronten.

5 Martini var vår første valg sist. Den løpte ingenting. Det er ingen grunn til å tro at hesten vil løpe som vanlig med S-Blinkers. Men kan ikke utelukkes på klasse.