Categories
2022-08-August Spillforslag

Øvrevoll 11. august

Valg: 6 / 5-2-8 / 10-1-11-12


testset


1 Pirlo står 3 kg for høy for å vinne med 65 kg. Hesten pleier å vinne eller plassere bra med 59 kg og under. Hesten takler både god bane og myk bane men den møter for mange hester til at den skal klare å forsvare sitt handikap tall med så høy vekt.

2 Silvana vant lett sist. Banen på Bro Park er ikke den samme som vi har her. Men den er i form og er ikke dårlig på Øvrevoll. Trippel sjanse.

3 Layton møter for gode hester. At banen er myk god er ikke en fordel.

4 Trent har mye potensial. Den kom på 3. plass i Norsk 2000 Guineas. Om den er god på en myk god bane vet vi ikke. Den kommer ut med 64 kg og det virker litt mye. Det kan hende at hesten også er sliten med så mange tøffe løp på rad.

5 Quelle Eleganze ble bortridd sist. Jockeyen mistet starten og klarte aldri å rette opp. Willa vet at hun skal ta fronten og det er godt mulig hun får den. Hesten er god. Kan vinne. Ok sjanse. Distansen er perfekt.

6 Khurshed skal kunne vinne et løp som dette. Faktisk så burde den ha en topp sjanse. Den møtte handikap 80+ hester på banen i fjor og var nesten like god. Hesten er også faktisk bedre på myk bane også så at banen er litt bløt er en fordel. Treneren gikk for sin beste rytter!! Topp sjanse.

7 Moonflash har ikke vært så god på denne distansen i det siste.

8 Harrier Hawk har en ok trippel sjanse. Vi vet ikke hvor god den er ennå. Må passes for uansett.

9 Simmy’s Copshop kommer ut i feil distanse. Misliker myk bane også. Null sjanse.

10 The Kid elsker hvordan banen kommer til å være. Et enda mykere bane hadde vært enda mer fordelaktig. Siden den tapte for 8 Harrier Hawk sist så burde den ligge på rundt samme linje.

11 Penny Lane kan overraske med 54 kg. Har en god avstamning for det. Outsider.

12 Macjack vil like banen. Den har løpt bra i år og kommer ned på sin beste distanse. Skal sees med sjanse, men mer av en outsider pga vekten og startsporet.

13 Crossroad Blues hadde vunnet sist om den var i form. Vi mener den vil slite her.