Categories
2022-08-August Spillforslag

Øvrevoll 11. august

Valg: 9 / 5-3-12-1 / 11


Hestene til Knut Arnesen ser alle ut til å være i form! Alle er dessuten gode på distansen og på en myk god bane. Alle hestene hans skal sees med sjanse. 1 Machine Gun, 5 Imperial Dawn, og 12 Azure World. De er desverre ikke hestene å slå. 9 ruby Dream er i kjempeform, den har dessuten den beste tiden på distansen. I fjor kom den på 2. plass bak Tootick og krysset målstreken på 1.20,2 med 59 kg, så over 1 sek raskere enn alle andre i dette løpet. 65 kg skal ikke ha så mye å si denne gangen. Så 9 RUby Dream beste sjanse.


1 Machine Gun vant på 1.21,5 tidligere i år med 61 kg. Kommer ut på en handikap som er litt tøffere men den har vist at den duger på underlaget og distansen. Banen skal være myk god og det er en fordel for hesten. Startspor 1 er perfekt også. God sjanse.

2 Naasha vant på 1.100 m dirt fra front. Har ikke vist samme klasse på gress.

3 Greycious Girl vet vi ikke lenger noe om. Vi har ment den har hatt god sjanse flere ganger nå. Den har sviktet. Har da sine beste løp på gress og skulle egentlig ha løpt på gress sist. Distanse økningen burde også være en fordel siden den kommer bakfra.

4 Sunbreak vil elske banen. De har sikkert ikke funnet løp for hesten. Distansen er litt kort.

5 Imperial Dawn blir ridd av Willa igjen. Hun red den perfekt når hun vant med den 2. juni. Distansen er kanskje bitte litt på grensen men hesten kommer ut med 57 kg og banen kunne ikke vært bedre for hesten. Det ser ut som en veldig god sjanse.

6 The Singing Butler er super god i front. Holdt faktisk på å vinne sist. Den har møtt langt bedre hester enn disse på denne distansen og burde derfor sees med sjanse. At den kommer ut med 64 kg er en ulempe, men den møter til gjengjeld svakere motstand. Holder kreftene frem til mål med denne vekten så har den en kjempe god sjanse. Vi liker startsporet. Har en 3. plass på distansen med 58 kg hvor den ble så vidt tatt igjen. 3 Greycious Girl burde ha litt bedre sjanse basert på løpet 17. mai.

7 Desert Dust står 8 kg bedre enn 9 Ruby Dream når de møttes over 1.200 m på Gøteborg.

9 Ruby Dream er i god form. Den klarer vekten og distansen passer bra. Har egentlig en god sjanse. Lærlingen tar av 3 kg som er bra.

10 Hope And Glory har ikke gode løp på distansen. Er da i god form og kommer som regel sterkt bakfra. Kan ikke utelukkes men har ikke mye håp for den, spesielt på en myk bane. Den er god på en rask bane.

11 Cream liker banen. Den kommer alltid bakfra og møter ikke så vanskelige hester å slå. Muriel er god på hesten og 1.370 m er bedre enn 1.170 m for hesten. God sjanse.

12 Azure World tapte på målstreken sist. Er egentlig en 1.100-1.200 m hest så distansen passer ikke så bra. Men den kom på 2. plass i fjor på denne distansen bak gode Astron. Dette fra handikap 60 med 60 kg. Så står 1 kg bedre enn da og møter hester som den kan slå. God outsider.