Categories
2022-08-August Spillforslag

Øvrevoll 11. august

Valg: 9-5 / 6 / 3-7-4


Mener 9 Tsupermand burde vinne fordi den har god form. Best i mot er fortsatt 5 Dolores som ser ut som en klasse hest sammenlignet med dette feltet.

Vi kan da ikke utelukke at noen andre vinner. Alle seks hester rangert kan vinne på en god dag eller med et godt løp- det er da mindre sannsynlig og avhenger av underprestasjon av jockey/hest til 5 Dolores/9 Tsupermand.


1 Killer Queen har ikke en avstamning som skal være så god på denne distansen fra faren sin side. Hesetn var ikke så god 6. juli heller.

2 Airtrix burde klare distansen. Men med samme rytter i juni så viste den ingenting.

3 Famous Riff gjorde et godt løp mot Latour og History Hill. Skal sees med god sjanse. Amatøren er vi ukjent med. Hesten pleier å komme bakfra og det kan være et vanskelig intruks for amatøren. Mer av en outsider.

4 Red Valley er en hest som presterer ujevnt. Har den kapasitet til å vinne? Ja, absolutt. Vil den gjøre et godt løp? Sikkert ikke.

5 Dolores var god sist og nest sist. Burde vinne et løp som dette. Problemet er at hesten er 3-år og kommer ut med veldig høy vekt! Kan være mye for en hest i utvikling, spesielt med distansen tatt i betraktning. Er da en mye bedre hest enn de fleste her og sees med sjanse. Det positive er at hesten har som regel en god tempo og at distansen går ned fra 2.400 m til 2.000 m!

6 Slim Revenge er god på distansen. Rytteren kjenner hesten. Burde ha en god sjanse.

7 Hot Bubbles blir interessant å se på gress på denne distansen. Skal sees med outsider sjanse.

8 Supremacy Quick mente vi hadde en ok outsider sjanse sist. Rytteren er god men hesten viste ingenting. Ingen grunn til å tro at den vil prestere her.

9 Tsupermand har løpt bra i år. Er hesten å slå i løpet.