Analyse Gøteborg 16. August

Mine valg: 2-7 / 1

Faktisk et jevnere løp enn en kunne forvente.

Er banen god til lett som de sier, er det fordel for den som er frontrunner og rask. Dette gjelder 5 Buy And Sell og 7 Constanzia. Førstnevnte har vunnet på banen tidligere i år men går opp 13kg siden da. Det virker som for mye. Den vil klare distansen på over 1.12.-. Sistnevnte var god på Øvrevoll over 900m. Stammen tilsier den er best på 1.200m. Problemet er at den går opp 9kg. Den slo da Stenid i mål og så ikke sliten ut men det er fortsatt mye vekt. Heldigvis så kan det hende den takler det. I England så løp den med 61kg og var ikke langt bak. Vi konkluderer med at 7 Constanzia vil avslutte foran 5 Buy And Sell.

Av de andre, så liker 2 Moojim også fronten og får den sikkert også. Den vant på den måten under Per-Anders Gråberg 21. Juni. Sist tok den ledelsen og ble tatt igjen 100m før mål. Møter langt svakere motstand nå. Vi tror lærligen som sitter på nå burde kunne klare noe av det samme. Vil da kunne klare en tid under 1.12.-. Er hesten å slå i løpet. Den har blant annet slått 4 Cromer før.

Outsideren i løpet er 1 Cece Admirable. Den fikk sin debut løp forrige måned på Klampenborg. Den lå på andre plass, tett bak og på utsiden av lederen, det meste av løpet. Elione Chaves red den da, gjør den nå også. Vi tror den kan slå til. Den lå i front 11. Oktober i fjor og ble tatt igjen noen få meter før mål av en hest som er handicap 77 nå. Den slp også Twentytwowontdo som kom på 3. plass. Det som taler litt i mot er at banen var myk da og at den neppe blir det nå. Men den burde være med og kjempe om seieren. Startspor 1 er veldig god. Kan bestemme seg for enten å ta fronten og tjene noen lengder på det eller ta det rolig ved å ligge rett bak 2 Moojim. Kan mangle luft men uansett, god sjanse.