Analyse Gøteborg 16. August

Mine valg: 4-10 / 6-7 / 1

Her mener vi løpet ligger mellom 10 All My Lovin, 4 Shepherd Gata, 6 Chivas og 7 Moneytalks.

Vi tror 10 All My Lovin har mer å gi. Den vant faktisk komfortabelt under Jacob Johansen på Bro Park over 1.750m. Vant med nese, men Jacob hadde kontroll. Hesten slo 6 Chivas med samme vekt forskjell på Øvrevoll. Burde være lettere på Gøteborg siden det er lov å bruke pisk og 6 Chivas er bedre på litt mykere bane.

Verst i mot synes vi er 4 Shepherd Gate. Denne var en handicap 80 hest noen år siden. Vi synes den er i form og den har sine beste løp på rask bane. I fjor ga den 10 All My Lovin, 5 kg i handicap da den slo den med en halv lengde over 1.600m på Bro Park. Får nå 3kg i stedet. Hesten har kapasitet.

7 Moneytalks har ennå ikke hatt en rask bane på Gøteborg. Den ledet med mange lengder sist den var her og tapte de på grunn av den myke banen. Ikke overraskende om den gjør det bedre nå. Kommer fra en god 2. plass hvor den hadde en fin avslutning etter å ha ligget nesten bakerst.

De andre hestene virker å være en klasse under disse 4. Kanskje 1 Bacharach kan heve seg litt. Den er halvbror til Binoche.