Analyse Gøteborg 16. August

Mine valg: 7 /5-2-4

Her skal 7 Silky Road vinne. Hesten er i kjempeform. Den kommer fra å vinne 2 løp på rad. Var tydeligvis veldig svak på Gøteborg sist men dette løpet blir ikke like hardt. Et amatør løp går vanligvis 2 sekunder saktere. Vi har noen av de beste amatørrytterne nå så kanskje 1 sekund forskjell med de proffe. Og hesten setter pris på det. Den skal ut for 3. gang på 17 dager med over 64kg på ryggen.

Skulle 7 Silky Road svikte, da mener vi enten 2 Stenid eller 5 Carry On Deryck vinner. 2 Stenid gjorde et godt forsøk 26. Juli. Bare 2 lengder slått. Har gått ned 6kg i handicap siden i fjor og er best på raske baner! Den skal være rask nå på søndag. 5 Carry On Deryck på annen side, ja, denne skal være best på gress. Distansen er noe den burde like, den har prestert bra over distansen på Bro Park. Den kommer fra Claes Björling sin stall og er nok i toppform. Denne hesten pleide å løpe i Dubai. Vinner på klasse.

Ellers har 4 Twentytwowontdo gjort det bra. Å vinne på 1.10.3 er bra. Den ga også, 2 kg til 7 Silky Road rundt denne tiden i fjor. Får nå 6kg fra den.