Øvrevoll 22. Mai

Valg: 3-1-8-5 / 11-12

En handicap hvor vi sette vekt på vekten til hestene.

1 Noosa Prince er en frontrunner. Startspor 1 er det beste den kunne få. Vi mener den sitter med bra vekt og myk bane skal ikke være noe problem.

2 Buckybabe var ikke i form på denne tiden i fjor. Som dere kan se så vant den sine siste 4 løp. Veier for mye her.

3 Kildare sitter på god vekt. Er god på distansen og liker myk bane. Lærlingen Willa får sjansen og vi håper hun tar vare på den. Hesten har veldig gode sjanser her. 55 kg er en stor fordel.

4 Solveig er en 4-årig hest. Den gikk opp for mye opp i handicap i sine 3 siste løp. Den er på vei ned nå.

5 Kasai ble bedre og bedre i fjor. Vi mener distansen er perfekt for hesten og vi liker at Carlos Lopez rir den. Sammen vant de ganske lett i fjor. Det som teller negativt er vekten. Det kan vise seg å være for mye. Men hester er stor og sterk så kanskje det har lite betydning. Vi får ikke vite før etter løpet.

6 We Got The Boss har mye vekt her. Den takler myk bane og Alan er en god rytter. Men hesten liker fronten og den får den ikke her. Og hesten er ikke vant til å gå ut med så mye vekt, ikke minst vinne. I fjor var den slått av 3 Kildare når begge hadde samme vekt. 3 Kildare får 9 kg nå.

7 Pirlo ble slått av 3 Kildare i fjor og fikk 6 kg handicap fra den. Nå gir den fra seg 1 kg. Dette var 4. juni.

8 Ginmann så sterk ut på Bro Park senest. Den vant 2000 Guineas i Norge noen år siden og liker banen. Myk bane skal ikke ha mye å si her. Er farlig. Merk også at den ble slått med kun 3 lengder i Dansk Jockey Club Cup (L) i fjor. Et listed løp som gikk over 1.800 m hvor Freestyler vant.

9 The Kid har ikke denne distansen som sin spesialitet.

10 Crossroad Blues vant over 1.370 m gress i fjor og ble diskvalifisert. Møter nå bedre hester. Og er ellers bedre på dirt.

11 Seven Nation Army er vi forhåpninsfulle om. Er 4 år men denne var mye ute på dirt i fjor. Den skal være best på gress. Den er tross alt etter Barocci. Med 55 kg er dette løpet overkommelig. Den skal også ut med Saueskinn (S). Er den godt forberedt til dette løpet, som vi tror Silja Støren har forsikret seg om kan den vinne her. Banen i Jægersro er krevende og den har en fin 2. plass bak King Richard i mai og vært ute i løp med høye premier.

12 Mudjimba har få løp i kroppen. Vant overraskende for mange i oktober i fjor på dirt. Det er usikker om den kan vinne her.