Categories
Uncategorized

Bro Park 21. november

Valg: 2-5 / 1-8

1 Dust Devil har hatt noen svake løp i det siste. 68 kg er også mye. 1.600 m er hestens beste distanse siden den alltid kommer bakfra men den må bli ridd bra på slutten. Det er mye å be om i et amatør løp, det er ofte de langt framme som har beste seiersjanse. Det var uansett ikke overraskende at den gjorde det dårlig sist, tempoet var for høy og den fulgte etter fra start så den ble naturlig nok sliten. Kan vinnem forventes at skal vinne, men det er nok bedre valg.

2 The Gurka sin 5. plass nest sist er bra. Den var bare 2,5 lengder bak Ellis St Martin som senere slo Plantstepsdream. I oktober i fjor så ble den slått med 0,5 lengder på samme distanse, i et amatørløp. Den var da på handicap 76, står 3 kg bedre. Rytteren er god og her møter 2 The Gurka nesten bare svake/nye hester. God sjanse.

4 La Paloma vant på et alt for dårlig tid sist. Går i tillegg 8 kg opp, hvilket er for mye.

5 Swiss Doctor vant lett sist men på et like dårlig tid som 4 La Paloma. Forskjellen er at den går ned 5 kg og tiden ble klart av en amatør. Det tilsier ~2 sek eller 8 lengder/kilo bedre på en amatør. Så den står matematisk sett veldig bra innfor dette løpet.

7 Freya Lucy har ikke gjort det bra i år. Er også mer av en sprinter enn noe annet.

8 Green Backspin er god på distansen. Den er også god på dirt. Emelie pleier å ri bra. Basert på 3. plassen den har fra mai, så står den på samme linje som 2 The Gurka. Den avanserte desverre nesten ingenting sist. Vi forventer en bedre bane denne gangen, men hesten så sliten ut. Den har 15 løp i år. Tiden for seier kan være forbi. Vi setter den bak våre førstevalg om vi så feil, og den faktisk fortsatt er i form.

9 Tatum er en gress hest. Den har ikke et eneste bra løp på dirt. Familien var gress spesialister.