Categories
Uncategorized

Bro Park 21. november

Valg: 9-12 / 8-2-7-13

1 Cava Queen hadde vi litt tro på sist. Den var ikke god nok. Startspor 1 hjelper men den var fortsatt slått med 6 lengder som den ikke så ut som den kunne hente med et bedre løp.

2 Pine River vant på Øvrevoll og slo ganske gode hester. Men de var hester under handicap 73 i et løp hvor pisk ikke kunne brukes. Tempoet til løpet var sakte. 2 Pine River fikk lede fritt og uten press. Her vil tempoet være høyere! Det ser vanskelig ut.

3 Enge Hazard er en gress hest. Men den har vunnet på dirt på 1.600 m og har både en 3. og 4. plass på 2.100 m dirt på Bro Park. Den fortjener så absolutt handicap 81. Men vi tror ikke den forsvarer den på dirt. Den var svakere enn Helmut når den kom på 3. plass som sitter nå på handicap 76. Alt i alt, så kommer 3 Enge Hazard ut med minst 6 kg for mye. Kan være på 11 Impact Bloom sitt nivå på dirt og kommer ut 4 kg tyngre. Distansen passer da perfekt. Klarer den å bære 69 kg uten problemer har den fortsatt en sjanse. Outsider.

4 Quagmire holdt på å tape sist med 61 kg. Hadde flere lengder forsprang inn i oppløpet men klarte så vidt å krysse målstreken før den ble tatt. Her ser vi at den kommer ut 5 kg tyngre hvilket vi mener er for mye. Hesten så ikke ut til å tåle 5 kg mer sist.

5 Inviting Rose skuffet oss veldig mye nest sist. Fikk et bedre resultat sist men den tapte mange lengder i svingen. Kan vinne om den er bedre på Bro Park enn Jægersro. Vi så uansett at den ikke avanserte raskt nok på slutten på Jægersro og tapte for en handicap 66 hest. Møter bedre hester her. Men den er 7 kg bedre siden løpet 29. september. Kan være på tide at den vinner.

6 Powerpoint gjelder det samme som 5 Inviting Rose. Den avanserte ikke raskt nok på slutten og tapte for en handicap 66 hest. Denne får da bedre rytter og har aldri vært ute på Bro Parks dirt bane. En outsider/joker, spesielt siden den pleide å forsvare handicap 78.

7 Surfers Paradise er på Bronsehandicap nivå. Dette løpet er på ca- Bronsehandicap nivå men verdt 50.000 kr vinneren. Den vant et Bronsehandicap i fjor med 52 kg, men da i sommer. Den pleier ikke å løpe så bra på slutten av sesongen. Teoretisk sett, så er prestasjonen 31. oktober god nok til å vinne dette løpet. Går ned 13 kg og går fra amatør til lærling. En tid på 2.31,- er innafor, avhengig av hvordan banen er. I sommer vant den på 2.30,-.

8 Swinging Of Venice var god til den tok pausen. Er den i form så har den vinner sjanse. Har ikke mye sjanse ellers. Den er god nok til å forsvare sitt handicap, og 60 kg er ikke mye.

9 Sir Duke kommer i likhet med 5 Inviting Rose 7 kg lettere fra løpet 29. september. Er banen tung, så har hesten en veldig god sjanse, den er best på tung bane. Har ellers uansett en god sjanse. Den kommer sterkt på slutten og har hatt mye hvile mellom løp. Sist ble den slått med 6,5 lengder, men distanseøkningen er en fordel for 9 Sir Duke.

10 Perfect Plan A er en stayer. Det ble klart sist. Men den er etter vår mening ikke god nok ennå. Tiden nest sist var ikke god nok. Fra 2.100 m til 2.350 tar det som regel ~15 sek. Det betyr en vinnertid på 2.31,1. Den går ned 3 kg fra det løpet. Samme dag ble 9 Sir Duke slått på 2.29,9 og går ned 7 kg!!

11 Impact Of Bloom løp veldig bra nest sist. Nest sist virket den å være for langt bak men det var taktikk! Problemet er at 13 Absolut Spirit så bedre enn denne på oppløpet. Den kommer i tillegg 2 kg tyngre enn sist.

12 Littleredcorvette sitter fortsatt på sitt maks handicaptall. Men vi tror den kan vinne her. Den står flere kilo bedre enn 4 Quagmire og gjorde et toppløp nestsist på dirt. Den har hatt over en måned hvile og Jacob rir her. Vi tror mye på den.

13 Absolut Spirit ble litt små bortridd av Emma sist. Tapte med 0,5 lengder når den lett kunne ha vunnet om den befant seg i et fri spor. Hesten vil merke 5 kg mer men med et godt løp kan den overraske. Outsider.

14 Dragonfly virker ikke å være i form. 65 kg er mye og startspor 14 er det verste mulig for denne hesten.